Tóth Andi jelenleg Arubán nyaral, ahonnan egy korábban megfogadott „bosszúként” folyamatosan bikinis fotókat posztol. Az énekesnő egyébként remek formában van, amelyről minden egyes fényképe tökéletes tanúbizonyságot ad. Egyik fotóján például egy flamingóval pózol:

Az ilyen képek elég jól mutatják, hogy mennyire jól sikerült Tóth Andi előző éve, aminek az összegzését a fiatal sztár egy Arubában készült fotó alatt meg is tette.

„Na most, hogy mindenki posztolt már valami nyálas újévi fogadalmat, én jövök. 2021 nem hozott szerelmet, nem hozott se békét se nyugodt perceket. Ellenben mély pontokat, depressziót, alkoholt meg mindent de😀 Őszintén kezdtem már feladni és elfogadni, hogy itt sosem lesz nyugtom. Sem az emberektől, sem a sajtótól, de még a »barátaimtól« sem” – tekintett vissza a nehézségekre Andi, amelyeket pedig azok a dolgok követtek, ami miatt rendkívül sikeres volt 2021.

„Fogalmam sincs hogyan, de magam mögött hagytam mindezt, és csak magamra koncentráltam, ebből mi lett? Az év legsikeresebb dala, az egyik legsikeresebb műsor aranyérme, kibaszott tömött tárca, egészségesebb szervezet és ami a legfontosabb, egy erősebb, kiegyensúlyozottabb Andi. Hálás vagyok a Jóistennek, hogy magam mellett tudhatom ezt a két embert : @tothistiii @fejesada
akik mellettem voltak a tavalyi év konkrétan minden napján. Így utólag köszi 2021” – folytatta a Dancing with the Starts győztese.

Persze az utálói sem maradhattak ki a kis monológból, így nekik is üzent az énekesnő.

Akik meg jönnek ide baszogatni a képeim alatt, hogy nem megérdemelt a fain autó vagy a több misis nyaralás, leszophatnak. Legalább ilyen sikeres évet szeretnék idén is.”