Tóth Andi volt menedzsere elárulta, ki az énekesnő legnagyobb ellensége





Tóth Andit már inkább botrányhősként emlegetik, mint tehetséges énekesként, de ezen egyelőre nincs az a menedzser, aki segíthetne.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.03.05.
belső harc

Azért nincs menedzsere, mert eddig valamennyi csak meglopta, állította Tóth Andi számos interjúban. Az érintettek eddig nem reagáltak, de a Bors megkérdezte az egyik szakembert, ő miben látja a szakításuk okát.

Tizenöt évesen robbant be a hazai könnyűzenei életbe, az X-Faktor megnyerése után számtalan fellépés várta, mégsem sikerült stabil karriert építenie Tóth Andinak. Többet hallunk róla botrányai, konfliktusai, durva beszólásai és lenge öltözéke kapcsán, mint a slágerei okán. Interjúiban rendre elmondja, hogy kollégáihoz képest nehezített pályán mozog, mert egymaga építi a karrierjét, nincs menedzsere, igaz, nem is kell neki, mert mindenki csak le­húzta.

Tóth Andinak nincs menedzsere

„Az utolsó bőrt is lehúzták rólam”

– Nemhogy segítettek, az utolsó bőrt is lehúzták rólam, és megloptak – nyilatkozta nemrégiben a Borsnak. – Az ember próbálkozik, a harmadik, negyedik, ötödik menedzsmenttel is, de amikor rájön, hogy a legtöbb a fizetése nyolcvan százalékát lenyúlja, és ott tart, hogy sem munkája, sem pénze, hogy az albérletét fizesse, akkor lépnie kell.

A Bors megkereste az énekesnő egyik volt menedzserét, Spaics Igor marketing reklám- és médiaszakembert, aki hosszú évek óta dolgozik együtt ne­ves márkákkal, valamint előadókkal. Amikor szembesítettük Andi szavaival, nem volt meglepve, ő is hallotta a nyilatkozatokat.

Spanics Igor nem volt meglepve

– Andit 2016-ban ismertem meg az akkori A Dalban, Berkes Olivér menedzsere voltam, együtt kerestük meg Andit, hogy van-e kedve duettet énekelni – nyilatkozta lapunknak a szakember. – A közös munkánk jól indult, bár még mielőtt szerződtünk, javasoltam neki, hogy nézzen körül a „menedzserpiacon”, és úgy válasszon engem, ha ezek alapján is engem akar, de közölte, ő nem keres mást, velem képzeli el a szakmai jövőjét. Rö­vid idő alatt nyilvánvalóvá vált, hogy nehéz lesz vele együtt dolgozni. Andi nagyon határozott nő, talán túlságosan is az. Nem hallgat az idősebbre, tapasztaltabbra, sem a szakmára, emellett rendkívül bizalmatlan, alapból azt feltételezi, hogy át akarják verni. Pedig nem kevés jó ember volt körülötte, senki sem akarta – a szavaival élve – „lehúzni”.

A menedzser szerint Tóth Andi karrierjét valójában csak egyvalaki gáncsolja.

Andi legnagyobb ellensége saját maga. Szomorú ezt kimondani, de így van – magyarázza a menedzser. – A tehetséghez nem fér kétség, sőt szuper tehetséges énekesnő, de az előrejutása esetleges. Nem tudatos, amit csinál, ösztönből teszi, amit tesz, így nagyon nehéz lesz stabil karriert építeni. Van az a piaci szegmens, ami ideig-óráig támaszt adhat neki, vagy a siker illúzióját keltheti, de neki tudatos építkezéssel teljesen máshol lenne a méltó helye. Természetesen drukkolok neki, hogy sikerüljön megvalósítania az álmait.





Ezeket olvastad már?
Majoros Hajnalka jobbnak találja Pápai Jocit a férjénél

Majoros Hajnalka jobbnak találja Pápai Jocit a férjénél

„Szólni vagy nem szólni?” – Kínos helyzetbe került a Jóbarátok sztárja

„Szólni vagy nem szólni?” – Kínos helyzetbe került a Jóbarátok sztárja

Hogy bírnak magukkal a férfiak? Bugyira vetkőzött Ördög Nóra

Hogy bírnak magukkal a férfiak? Bugyira vetkőzött Ördög Nóra

Nem hiszed el, mivel lepte meg szülinapos párját Judy – Fotó

Nem hiszed el, mivel lepte meg szülinapos párját Judy – Fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás