Torgyán Marika a koronavírus-járvány miatt úgy döntött, teljesen bezárkózik az otthonába, a Torgyán-villába, és csak a legszükségesebb esetekben hagyja el a házat. Ez a pénteki nap épp ilyen, hiszen ma van napra pontosan négy éve, hogy elhunyt imádott férje, Torgyán József, akivel 58 éven át voltak társak jóban, rosszban. Az egykori operettprimadonna egy rövid látogatást tervez a Farkasréti temetőben a 2017-ben elhunyt politikus sírjánál, majd siet haza a villába, hiszen várja azokat a munkásokat, akik szombaton elhelyezik a házon a Dr. Torgyán József Emlékére Alapítvány által elkészített emléktáblát – számol be a Ripost.

Nem tagadom, az évforduló napján, sőt, már előtte is, megrohannak az emlékek. Nem szeretnék erről sokat beszélni, de az tény, hogy mindenről Jóska jut az eszembe, még az esküvői képünk is itt díszeleg a falon. Bevallom, ez kicsit fájdalmas, de mindent megteszek, hogy méltó módon ápoljam Jóska emlékét” – kezdte a Ripost-nak Mária, aki azt is elárulta, mennyiben változtatta meg az életét a vírushelyzet.

Csak akkor megyek el otthonról, ha nagyon muszáj, de természetesen igyekszem tenni az egészségemért. Minden reggel hétkor kipattanok az ágyból, és teszek egy jó nagy sétát a kertben. Ha nagyon hideg van, akkor is elindulok, hiszen nagyon jót tesz a testmozgás a friss levegőn. Természetesen már regisztráltam is a védőoltásra. Közben arra gondoltam, ha Jóska élne, biztos együtt regisztráltunk volna” – sóhajtott Marika.

Mária egészségi állapotáról bővebben a pénteki Ripostban olvashatsz.