Lassan nincsen olyan celeb, aki ne szólalt volna fel a sokkoló Kulcsár Edina–Csuti-válással kapcsolatban. Legutoljára Tommyboy fogalmazott meg pár sort a Facebook-oldalán.

Az utóbbi napokban mondhatni a csapból is az folyik, hogy Csuti és Edina bejelentették a válásukat. A hír önmagában is elég nagyot ment a magyar sajtóban, de akkor vált igazán beszédtémává, amikor Edina kijelentette, hogy újra szerelmes.

A dátumok, a nyilatkozatok és az egész ügy többek szerint bűzlik, amit bizonyít az is, hogy Csuti szerint sem volt mindig őszinte vele a leendő volt felesége.

A napok történésein Tommyboy teljesen felháborodott, és úgy érezte, hogy el kell mondania véleményét az utóbbi időszak legnagyobb celebbotrányáról.

„Elképesztő, hogy a mai fiataloknak ez a példa, mint influenszer! Nem csodálom, ha megbolondulnak ebben a szétfertőzött világban, ahol nincsenek igaz barátok, barátnők, családtagok, ezért nincs biztos érzelmi talaj alattuk! A lehető legrosszabbul kommunikálták ezt a »még szeretlek, de menjünk szét, de közben van másik szerelmem« szituációt. És hol vannak a gyerekek, akik ebből mit is tanulnak majd? Ti hogy látjátok, őszintén?” – írta Facebook-oldalán egy bejegyzésben.