Még tavasszal vette el teljes titokban szerelmét az 58 éves David Thewlis, akinek legismertebb szerepe a Harry Potter-filmek vérfarkas Lupin professzora volt. A még mindig a felhők felett járó férj Instagram-oldalán egy hosszú, érzelmes posztban számolt be arról, hogy már az első pillanatban beleszeretett Hermine-be.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

David Thewlis (@officialdavidthewlis) által megosztott bejegyzés

Mikor először találkoztam Hermine-nel, egy fehér pöttyös, meggypiros ruhát viselt, és épp agyagpipát szívott. Azt mondta, egy utazó bolhacirkusz visszavonult porondmestere, amit én viccnek hittem, de ez volt az igazság” – írja Thewlis, aki ezt követően azonnal beleszeretett a francia nőbe.

A színész beszámolója szerint annyira boldog és szerelmes, hogy néha nevetve kel fel az éjszaka közepén. Most azonban némi szomorúság is vegyül a nagy örömbe, ugyanis Hermine meglátogatja Párizsban és Provence-ban élő családját, akiket a koronavírus miatt már egy éve nem látott, férje azonban a munkái miatt nem tudja elkísérni az útra, így hosszú idő után most először kénytelenek elválni.

Thewlist színészként érintette a koronavírus alatti leállás, színdarabjai és forgatásai maradtak félbe, viszont ez idő alatt nagy erőkkel írta második regényét, amely a Márta lelövése címet fogja viselni – írja a Mirror.

A színész korábban már volt házas, 1994-ben vált el Sarah Sugarman színésznőtől, illetve évekig élt együtt Anna Friel színésznővel, akitől lánya született – Gracie most 16 éves.