Nem akármilyen meglepetésben volt része legutóbb Emilio feleségének, Tinának. A családanya mit sem sejtve várta otthon férjét, amikor az egy hatalmas dobozzal állított haza.

„Nagy meglepetés ez mindenkinek, ez egy nagy ajándék Tinának. Tudom, hogy régóta vágyott rá, hogy ezt szerette volna már nagyon régóta. Tina először azt hitte, hogy csak ugratom és egészen más van a dobozban, mint amiről árulkodik. Természetesen nem kellett csalódnia, végre megkapta Gizit” – mondta Emilio, aki feleségét azzal a robotporszívóval lepte meg, melyre hónapok óta áhítozott.

Kis híján szívinfarktust kaptam, mikor megláttam a dobozt. Egyúttal volt bennem egy kis félelem, hogy nem is azt rejti, amit sugall. A neten annyi ilyen vicces átverést láttam már, Emilioból kinéztem volna, hogy ugrat egy kicsit. Jobbnak láttam leülni, nehogy elugorjon valami a dobozból és elájuljak” – mondta nevetve Tina, aki megkönnyebbült, amikor kiderült, a doboz valóban a régóta vágyott takarítóeszközt rejti.

Fotó: SlágerTV

2150-ig le vagyok kötelezve Emilionak, nem tudom elmondani mennyire boldog vagyok! Nagyon vágytam erre a porszívóra, mindig csak ábrándoztam róla, de az, hogy megkaptam…nem találok szavakat! Gyönyörű, csodálatos, a világ legjobb férje Emil, de most már Gizike is hű társam lesz, madarat lehet velem fogatni!” – áradozott Tina, aki kis híján elsírta magát örömében.

Férje kapva kapott az alkalmon, így mikor Tina megkérdezte, mivel hálálhatná meg Emilio figyelmességét ő is előállt régi nagy vágyával.

Továbbra is nagyon szeretnék még egy fiú gyermeket, aki továbbviszi a nevemet. Persze ez a porszívótól független vágyam. Adtam három nap gondolkodási időt Tinának, bár tudom, hogy ő ebben a témában nem ilyen lelkes” – mondta a SlágerTV-n látható Drága családomban Emilio.

Fotó: SlágerTV