Hamarosan a Gáspár Zsoltival közösen vezetett Város vs. Vidék című szórakoztató gameshow-ban láthatjuk Tillát, aki született budapestiként érzelmileg teljesen a városi léthez kötődik. Óbudán nőtt fel, ma Budán lakik. Erről a Hot! magazin szerdai számában mesélt.

– Gyerekkoromban iszonyú sokat kirándultam, nyaranta az osztálytársaimmal vándortáborokban bejártuk Magyarországot – kezdte Tilla. – Szerettem sátorban aludni, bográcsból enni, a pataknál mosdani, este a tűz körül beszélgetni. Ott jöttem rá, hogy van egy nomád énem is! Ma sem zavar, ha a szabad ég alatt kell aludnom, bírom a hőséget, nem bánom, ha egész nap bakancs van a lábamon, szeretek szabad vizekben úszni, szívesen kelek hajnalban. Ha ilyen helyen vagyok, sajnálom, hogy nincs olyan rokonom, akinél elidőzhetnék néhány napig. De utána már mennék is haza, mert a város maga a kultúra! Ott vannak a színházak, a mozik, az éttermek, de a nagy bérházak, a kis kapualjak is megadják a hangulatát. A családom anyai-apai ágon is tősgyökeres városi, nem volt falusi nagyim. Ám Krisztának, a feleségemnek még megadatott, hogy galambdúccal a ház körül békebeli vakációkat élvezhessen a nagyszüleinél Polgárdiban.

Forrás: Hot! magazin

A TV2 sztárja a gyermekeit is próbálta kiskorukban rávenni a nomád élet megkedvelésére. Hogy hogyan, az kiderül a ma megjelenő Hot! magazinból.