Majoros Péter egy hírre akadt ki, amire ezek után hosszasan reagált a Facebook-oldalán. Az énekes az Index egyik cikkére reagált, amelyben megírták, hogy a The Rolling Stones levette a turné dallistájáról a Brown Sugar című világhíres slágerüket. Ennek az oka a szám szövege volt, mivel az jelentős vitákat váltott ki és ennek apropóján a Daily Mail ráadásul még össze is gyűjtött olyan dalokat, amik szövege obszcén, trágár, provokatív vagy vitatható.

„Semmi nem volt jobb régebben, hiába mondják az öregek!!! Egy dolog viszont talán mégis… Sosem volt a világ ennél képmutatóbb” – írta Majka a közösségi oldalán, ahol aztán hosszan taglalta, hogy pontosan mi is zavarja ennyire abban, hogy dalokat kezdenek el lejáratni a szövegeik miatt.

„Alkotni, a művészetet jól megfogalmazni, megmutatni kiváltságos feladat, ami sok ember önérzetét bántja. A legjobban éppen azokét, akik egész életükben az átlagosnál jobban sosem tudtak semmit művelni. Összekeverni a kultúrát az elérzékenyített gondolkodású, 21. századi középszerű ember sértődöttségével nagyon veszélyes jövőképet mutat” – fogalmazott a művész, majd egész egyszerűen annyit írt, ha tehetné, nem csak egy nációt bántana meg.

„Ha tehetném egy Eric Cartmanes bővített mondatban megbántanám az összes nációt, vallást, gondolkodást, szexuális beállítottságot, ami létezik ebben a világban. Köztük saját magamét is…” – zárta Majka a gondolatmenetét.