Schuster Lóránt: harminc évet vártunk rá, hogy fellépjünk a Tabánban!





Augusztus 18-tól 21-ig klasszikus időket idéző koncertsorozat lesz a Tabánban. Az impozáns budai városrészben a magyar zene ikonikus csillagai lépnek majd fel. Mutatjuk a repertoárt!



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2022.08.19.
szent istván nap

2022.08.19. péntek

18:00 Back II Black

Pénteken a tabános generáció után születetteknek is kedvez a rendezvény, kezdésként a Back II Black varázsol hamisítatlan kilencvenes évekbeli hangulatot az impozáns budai városrészbe.

19:00 Hevesi Tamás

A slágerlistás énekes egy életen át játssza – a rajongók nagy örömére. Péntek este a Back II Black után és az R-Go előtt melegíti be a közönséget a slágereivel.

20:00 Szikora Róbert és az R-Go

Jóllehet, a régi, tabános időkben Szikora Róbert épp a Hungária együttessel járta a világot, egyszer járt a Tabánban, ami örök emlék maradt számára. Éppen ezért is érzi megtiszteltetésnek, hogy augusztus 20-a előestéjén ő zárhatja a csütörtök koncertdömpinget.

2022.08.20. szombat

17:00 Abaházi RT

A Sing Sing egykori frontembere, Abaházi Csaba Beke Péterrel, Czudor Gyulával és Juhász „Kicsi” Attilával alapított új zenekart tavaly nyáron. Friss daluk, a Képzeld el! hamar népszerű lett az interneten, így biztos, hogy a tűzijáték előtt sikerül hangulatba hozniuk a közönséget.

18:00 Török Ádám és a Mini

Ötven évvel ezelőtt Török Ádám fejéből pattant ki az ötlet, hogy kellene egy szabadtéri rockmajálist rendezni a Mini és az LGT közreműködésével. Általa jött létre a Tabán életérzés, alapítóként tehát igazi megtiszteltetés számára augusztus 20-án fellépni. „A Tabán nekem a mindent jelenti” – árulta el nemrégiben a Ripostnak.

19:00 P. Mobil

Schuster Lóránt, a P. Mobil szellemiség megtestesítője Baranyi Lászlóval, Sárvári Vilmossal, Tarnai Dániellel, Szabó Péterrel és Gulyás Mátéval hozza vissza a rendszerváltás előtti rockidők hamisítatlan hangulatát. Jóllehet, az együttes az évtizedek alatt számos névváltoztatáson és tagcserén ment keresztül, a rajongók és nosztalgiázni vágyók a mai napig lelkesen járnak el a koncertekre.

2022.08.21 vasárnap

18:00 Takács Tamás Blues Band

Az énekes és együttese visszatérő vendége a kultikus helynek, ráadásul gyerekként és tinédzserként a közönség soraiban bulizott rendszeresen. A Máté Péter-díjas énekes most már fellépőként vehet részt az eseményen.

19:00 Dinamit

Az együttes 28 év után, 2008-ban alakult meg újra, ezúttal már egészen új tagokkal. Bár azóta többször feloszlottak, mégis mindig összeállnak, a Tabánból pedig nem hiányozhatnak.

20:00 EDDA Művek

Pataky Attila számára a Tabán mindig egy mágikus hely volt, ahol felejthetetlen EDDA bulikat tartottak. Mindezek tükrében óriási megtiszteltetés, hogy méltó módon ő zárhatja le az együttesével a négynapos bulisorozatot.

Schuster Lóránt harminc évet várt erre a koncertre

A P. Mobil alapítója évtizedeken keresztül várt arra, hogy zenekarával felléphessen a Tabánban. Korábban nem hívták őket, idén azonban ez végre bekövetkezett.

„Augusztus 20-án, este 7-től fél 9-ig, közvetlenül a tűzijáték előtt játszunk. A legjobb nap legjobb ideje, de nekünk ez jár, ez dukál. Harminc évet vártunk rá, hogy fellépjünk a Tabánban. Mi szerettünk volna menni, de nem hívtak bennünket. Idén lesz az első alkalom, hogy ott is felállhatunk a színpadra. Általában mindig ugyanazok koncerteztek, és az ember olyan, mint a gyümölcs a kosárban, azt veszik ki belőle, amelyik tetszik neki ”– mondta el a Borsnak Schuster Lóránt, a P. Mobil frontembere.

Hozzátette, szerinte a tabáni koncert tökéletes kikapcsolódás a tűzijáték előtt.

„A tabáni közönség egy érdekes csoportosulás. A többségük nem jár koncertekre. Ez egy jó program nekik a kikapcsolódásra, hiszen zenét hallgatnak a jó levegőn, és összeköthetik a tűzijátékkal is. Főleg azok jönnek el, akik P. Mobil-osok és szeretik a zenekart, a másik része pedig egy jó program miatt csatlakozik” – fogalmazott, jelezve, hogy az alkalomhoz illő repertoárt a minap már összeállította.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás