Szunai Linda nevét 2011-ben ismerte meg az ország, ekkor nyerte meg a különleges szépségű hölgy a rangos Miss Hungary címet. Érdekes adalék, hogy a verseny egyik zsűritagja volt az a médiaszakember, akibe Linda évekkel később beleszeretett. Péter és a szépségkirálynő 2020 nyarán mondták ki végül a boldogító igent. A szerelmesek hatalmas lagzit tartottak, az ott készült képek bejárták a közösségi oldalakat. A boldogságuk – ma már tudjuk – sajnos nem tartott sokáig, idén októberben Linda egy szomorú Instagram-posztban tudatta a követőivel, hogy Péterrel többé nem alkotnak egy párt – vette észre a Bors.

Nem titok, hogy egyedülálló vagyok, a válásunk okairól azonban nem szeretnék beszélni – szögezte le a Borsnak a szépségkirálynő, majd így folytatta.

Hétköznapi életet élek, igyekszem tartalmassá tenni a napjaimat. Van egy szuper kis lakásom, azt szépítgetem, és van egy élettársam is, a 7 éves korában örökbe fogadott, fajtáját tekintve meghatározhatatlan kategóriába sorolandó kutyám, aki a Fura névre hallgat – mondta a szépség nevetve, majd hozzátette: jelenleg nem is vágyik új szerelemre.

Szunai Lindának polgári állása van, kereskedelmi rádióknak dolgozik, irodai munkát végez napi nyolc órában.

Most úgy érzem, nem hiányzik semmi az életemből. Ha szabad vagyok, a barátnőimmel programozunk, és mellette most egy kicsit a munkába temetkezem. Így gyógyítom a lelkem – zárta.