RETRO RÁDIÓ

Méregdrága pezsgő, hetekig tartó, fényűző bulik - így ünnepli születésnapját a legendás díva





Medveczky Ilona majd kicsattan az erőtől – nem csoda, a munka élteti, még túl a nyolcadik ikszen is.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.03.06.
buli

Medveczky Ilona 80 éves. Az ünneplés már napokkal ezelőtt elkezdődött, és még koránt sincs vége. A Borsnak elárulta, különös ajándékot kapott, egy 1500 eurós, vagyis több mint félmillió forintos pezsgővel köszöntötték születésnapja alkalmából.

Ünnep és örök ifjúság

Medveczky Ilona évtizedek óta varázsolja el a közönséget (MTI Fotó - Tóth Bálint)

Medveczky Ilona korát meghazudtolóan kiváló egészségnek örvend. Fiatalsága abban rejlik, hogy soha egyetlen percre sem állt le a munkával. Sosem tartotta fontosnak az évfordulókat, most azonban ez más, mint az eddigiek.

„Nem terveztem semmit a szü­letésnapom alkalmából, de a barátaim annál többet. Egy he­te tart az ünneplés, és még a következő hét is rá fog menni a kö­szöntésekre, természetesen a létszámot, az előírásokat és a szabályokat megfelelően betartva. A pandémia miatt sem mondott le senki a köszöntésemről, ami nagy boldogsággal tölt el. A Forever TV köszöntött elsőként, egy minőségi, 1500 eurós pezsgővel” – kezdte a Borsnak Medveczky Ilona, majd hozzátette, az ünnepeken kívül nem tartja fontosnak az évfordulókat.

„Soha nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget a név- és a születésnapomnak. Persze a nyolcvan kicsit szíven üt, hiszen ha az ember megél egy ilyen kort, az már ajándék az élettől. A fiatalság egy állapot, nem erény. Gyakran elgondolkodom azon, mennyi hasznos évem le­het hátra” – elmélkedett a táncművész. „Az egészség ugyanolyan fontos, mint a fizikum, vagy az ép elme. Sajnos sem édes­apám, sem édesanyám nem élhette meg ezt a kort. Boldog vagyok, hogy egészségesen, agyban is fitten kimondhatom, hogy 80 éves vagyok” – mondta Ilona, aki elárulta, mi a fiatalsága titka.

Mindenkinek azt tanácsolom, ne hagyja abba a munkát. Nekem nincs időm azon morfondírozni, milyen idős vagyok, hiszen egy percre sem állok meg. Hétéves koromtól a balettintézetben komoly nevelést kaptam, megedződtem. A házam, a kertem, a növényeim, a kutyáim komoly felelősséget rónak rám. Mindennap reggel hattól éjfélig meg sem állok, ha lépésszámlálót csatolnának rám, meglepő eredményt mutatna” – fűzte hozzá mosolyogva Medveczky Ilona.





Ezeket olvastad már?
Erős szavak – Tóth Gabi bántalmazós idézetet posztolt

Erős szavak – Tóth Gabi bántalmazós idézetet posztolt

Meghalt III. Károly – Gyász helyett dühösek a britek az álhír miatt

Meghalt III. Károly – Gyász helyett dühösek a britek az álhír miatt

Újabb hír jött Király Viktor házasságáról

Újabb hír jött Király Viktor házasságáról

„Látom benne az utódom” — 12 éves lett Kis Grófo nagyfia

„Látom benne az utódom” — 12 éves lett Kis Grófo nagyfia

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás