RETRO RÁDIÓ

Sztárparádé volt Szalai Vivien és Gecse Norbert esküvőjén





Meseszép helyszín, sztárok sora, bensőséges hangulat – így lehetne összefoglalni a TV2 hírigazgatójának nagy napját, aki a hot!-nak minden részletet elárult a frigyről.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.09.21.
A nagy nap

Rubint Rékáék, Marsi Anikóék, Palik László, dr. Krasznai Zsolt és a neje, Varga Győzőék – a teljesség igénye nélkül csak néhány sztár, aki részt vett Vivienék esküvőjén, amely olyan volt, mintha egy Disney-mese elevenedett volna meg. Hosszú út vezetett addig, amíg a szerelmesek kimondták a boldogító igent, ám minden egyes lépés megérte.

– Nem voltam életem csúcsformájában, amikor megismerkedtünk, de Norbi bástyaként a támaszom; amellett, hogy egy jóképű fiatalember, borzasztó erős személyiség is. Vezeti ezt a családot, nagyon határozottan, betonkeményen szabott irányt a kapcsolatunknak, a közös életünknek. Ez nekem biztonságot ad – ecsetelte a hírigazgató. Az ifjú férj, Gecse Norbert, informatikai cégeket vezető vállalkozó, szakember volt az, aki egy informatikai startup cég élén megújította a taxirendelést.

Fotó: hot! magazin

„Jó volt látni a sok szerelmes házaspárt!”

A nagy napra körülbelül nyolcvan vendég érkezett, közöttük sokan olyanok, akik példamutató házasságban élnek, akár húsz éve. Mindez pedig jó érzéssel töltötte el az ifjú párt.

– Olyan szinten elegáns, visszafogottan bensőséges, szép esküvő kerekedett, hogy az elképesztő. Jó volt látni a sok szerelmes házaspárt! Szeretnénk mi is legalább száz évet megélni együtt – tekintett a jövőbe Vivien, aki azt is elárulta: annyira meghatotta őt a pap és az anyakönyvvezető beszéde, hogy el is sírta magát.

A házasulandók nem a megszokott, hagyományos frigyre vágytak, így vőfélyük sem volt – Gönczi Gábor segített a vendégek szórakoztatásában és gardírozásában, de sztárfellépőkből sem volt hiány.

Demjén Ferenctől a Szerelem első vérig című dalt Tóth Gabi adta elő fantasztikusan, Varga Viktor pedig John Le­gend­től az All of me-t. Arra táncoltunk házaspárként először. Ez volt életünk legszebb napja – árulta el lapnak Vivien.

A teljes cikket a szerdán megjelenő hot! magazinban olvashatod!





Ezeket olvastad már?
Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás