Ada és férje, Máté három év után döntöttek úgy, hogy feladják németországi életüket, és inkább ismét Magyarországon próbálnak szerencsét. Nem ők azonban az egyetlenek, akik a hazatelepülés mellett döntöttek.

Polgár Árpád és Tünde

A házaspár az utóbbi években többször kiköltözött Amerikába, ami számukra nem is okoz gondot, mivel saját ingatlannal rendelkeznek a tengerentúlon. Legutóbb Floridában éltek hat hónapot, ahonnan idén áprilisban tértek haza, azonban nem tartják kizártnak, hogy egyszer ismét visszamennek Amerikába.

– Valahogy sokkal többet kéne nekünk, magyaroknak mosolyogni. Nekem ez hiányzik a legjobban, hogy kicsit sok a viszonylag savanyú arc, amivel itthon szembetalálkoztam. Többet kéne mosolyogni, egymást megdicsérni – mondta el a Mokkában Polgár Árpád.

Fotó: Bors

Csobot Adél és Istenes Bence

A sztárpár Istenes Bence karrierje miatt költözött ki Németországba, két kisgyermekük, a hatéves Nátán és a hároméves Ádin számára is természetes volt a kinti élet. 2021-ben azonban Magyarországon kezdtek fészket építeni, a jelenlegi állás szerint pedig a televíziós munkák és egyéb felkérések miatt a pár itthon képzeli el a jövőjét.

Fotó: Bors

Marsi Anikó és Palik László

2009-ben, a kisebbik fiuk, Vince születése után döntöttek úgy, hogy eltűnnek a világ szeme elől, és egészen 2016-ig nem is Magyarországon éltek. A siófoki házuk kongott az ürességtől, és csak 2016-ban, a Tények hírolvasói széke tudta visszacsábítani Marsi Anikót Magyarországra. Ezután egy ideig kétlaki életet éltek, mert a fiúk, Vilmos és Vince külföldön jártak iskolába. Végül mindannyian hazaköltöztek Magyarországra, igaz, a házasságuk már nem bírta ki ezt a változást. 2021-ben bejelentették, hogy válnak, és bár a gyermekeiket azóta is egyetértésben nevelik, már mindketten más oldalán találták meg a boldogságot.

Fotó: Bors

Zalatnay Sarolta lánya, Niki

2020-ban, a koronavírus és egy szakítás miatt döntött úgy az énekesnő lánya, hogy jobb, ha az anyukája mellett van, és nem Angliában. Niki éveken át élt a szigetországban, párkapcsolata alakult ki és úgy tűnt, révbe ért, végül azonban itthon találta meg a számításait. Egy Budapest melletti egészségközpontban dolgozik, édesanyja nagy örömére.

Fotó: Bors

Jaksity Kata és családja

A műsorvezető egykor Jugoszláviában végezte a tanulmányait, éppen ezért a saját gyermekeinek is szerette volna megadni a külföldi tanulás lehetőségét. 2014-ben, lánya, Jázmin születése után döntött úgy, hogy Amerikába költöznek. 2018-ban viszont akkori férjével együtt érezték, hogy ideje hazaköltözniük, ami a gyermekeiket meglehetősen megviselte. Végül azonban minden jól alakult, és Kata a családjával ismét beilleszkedett.

Fotó: DFP