Töménytelen mennyiségű rosszindulattal szembesül Szandi. Az énekesnő az évek során rengeteg mocskolódó, negatív véleményt kapott, egy ideje viszont már tudatosan igyekszik kizárni az életéből a bántásokat. A legjobban az fáj neki, hogy nem csak őt, de a lányát, Blankát is sokan a szájukra veszik.

„Blankával sokat beszélgetünk a negatív kommentekről, de megnyugtat, hogy milyen tisztán látja az adott helyzetet. Az volt a legszörnyűbb, amikor egy cikkben arról beszéltem, hogy Blanka koraszülöttként 1640 grammal jött világra, és valaki azt kommentelte, hogy ”inkubátorszökevény„ – mondta el a Storynak az énekesnő, aki nem hajlandó többé foglalkozni a negatív véleményekkel.

Szandi egy ideje szó nélkül törli a felháborító megjegyzéseket az oldalairól, jóllehet, az álhírekkel így sem tud mit kezdeni.

„A kamucikkekkel, álhírekkel sajnos nem tudok mit tenni, pedig azok miatt elképesztő mennyiségű bántást kapok. A saját közösségi oldalaimon viszont törlök minden bántó, rosszindulatú és nyomdafestéket nem tűrő kommentet. Nem vagyok hajlandó befogadni a negatív energiákat” – árulta el a lapnak Szandi.

Fotó: Metropol/Markovics Gábor