Mély megrendüléssel fogadta a hírt, hogy koronavírusban elhunyt családja egyik közeli ismerőse a hétvégén. Oláh Gergőt megviselte a hír, de a drámák ellenére is úgy véli, jó, ha az ember betartja az szabályokat, azon túl viszont nem szabad jobban belehergelnie magát a helyzetbe, úgy sem tehet semmit – írja a Ripost.

Kezdetben is komolyan vettem és elfogadtam a vírus jelenlétét, de nem tartottam tőle. Mostanra sok minden változott, ugyanis a környezetünkben többen is elhunytak a koronavírusban. Épp vasárnap kaptuk a szörnyű hírt, hogy egy közeli ismerősünk is belehalt. Korábban azt mondták, hogy csak az idős emberekre veszélyes ez a betegség, de ma már látjuk, hogy ez sem igaz. Az ismerősünk is csak a negyvenes éveiben járt és nem tudunk arról, hogy lett volna bármilyen alapbetegsége. Ez borzasztó, de ez is azt mutatja, hogy nagyon komolyan kell venni a helyzetet – jelentette ki az énekes, aki igyekszik a hitével átvészelni ezt az időszakot.

„Talán sokan azt gondolják, hogy én valami szentfazék vagyok, de az tény, hogy hiszek az isteni gondviselésben és igyekszem úgy élni, hogy kiérdemeljem azt. Nem engedem be a félelmet az életembe, vigyázok a családomra és tevékeny maradok. Természetesen minket is megvisel ez a helyzet, de az hatalmas segítség, hogy a kormányrendeletnek köszönhetően a házunkra felvett hitelt még egy jó darabig nem kell törleszteni. Az is nagy szerencse, hogy a karatén utáni nyári hónapokban még volt lehetőség néhány kisebb bulira, így megspóroltam azt a pénzt. A tartalékok azonban nálam is végesek” – mondta Oláh Gergő, aki eldöntötte, pozitív marad, ebben a nehéz élethelyzetben.

Az ünnepekre is voltak tervei, de most áthangszereli azokat és csak a családjára koncentrál. „Karácsonykor szerettünk volna elmenni egy wellness hotelbe, de az már biztos, hogy nem fog összejönni. Tavaly ilyenkor már a szilveszteri fellépéseim is be voltak ütemezve, nagyon furcsa, hogy most nincs egy sem. Sebaj, nézzük a jó oldalát, az elmúlt nyolc évben egyszer sem tudtam a családommal együtt köszönteni az új évet, most végre megtehetem” – fejezte be Oláh Gergő.