Bár szó volt róla, hogy a lánya, Maár Teréz hazaviheti a hosszúhétvégére Törőcsik Marit, a doktorok tanácsait követve inkább kórházban marad a háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész – írja a Bors.

Törőcsik Marit egy hónapja kezelik kórházban tüdőgyulladással, és bár az állapota sokat javult, az erőnléte még nem az igazi, ezért javasolták neki az orvosai, hogy még egy kis ideig élvezze a vendégszeretetüket. A hírek szerint a művésznő bár nagyon elégedett az ápolószemélyzettel, azért a szíve haza húzza, a legboldogabb a velemi otthonában lenne.

A művésznő egyébként olyan jó hangulatba került az elmúlt napokban, hogy még nyilatkozni is volt ereje.

Fotó: Metropol/MG

A Blikken keresztül azt üzente, hogy nagyon sokat jelent neki az emberek szeretete:

Köszönöm, hogy imádkoztak értem! Sokat jelent az emberek szeretete, tudom, hogy rengetegen szeretnek – és hisznek is abban –, hogy felgyógyuljak. Szerencsére már jobban vagyok, bár még nem engedtek haza a kórházból, de javulnak az eredményeim. Remélhetőleg az ünnepek után újra otthon lehetek.

„Tekintettel a jó közérzetére felmerült annak a lehetősége, hogy Mari hazamehet húsvétra, de végül az orvosai úgy döntöttek, hogy jobb, ha még rajta tartják a szemüket” – mondta a Borsnak egy, a művésznőhöz közelálló ismerőse.

Telefonon tartjuk a kapcsolatot, így általában tudom, hogy éppen mi a helyzet Marival” – mondja a Borsnak, Mari második férje, a színésznő jó barátja, Bodrogi Gyula.

Hogy meg tudom-e majd látogatni, ha hazaengedték, az sok minden függvénye, erről most ebben a pillanatban nem tudok nyilatkozni, mindenesetre annyit mondhatok, hogy sokat gondolok Marira és – ha távolról is – nagyon drukkolok, hogy mielőbb felgyógyuljon.