Hajdú Pétert és menyasszonyát Esztert eddig nem hordozták a tenyerükön az égiek. A 25 éves szépség ugyanis kétszer is teherbe esett az elmúlt 8 hónapban, de mindkétszer elvesztette magzatait.

Már jegyesek, de még nincs közös babájuk (Fotó: Bors)

Az eljegyzésig minden álomszerű volt

Hajdú Péter másfél éve ismerte meg Esztert, akivel kapcsolatuk hamar elmélyült. Olyannyira, hogy a tévés, születésnapi ajándékként el is jegyezte a gyönyörű, 25 éves lányt. Kapcsolatuk komolyságát jelzi, hogy a pár egy ideje szeretne családot alapítani. Mindketten nagyon vágynak közös gyermekre, de a sors eddig nem volt kegyes hozzájuk. Hajdú Péter korábban már beszélt arról, hogy Eszter élete tavaly decemberben csupán órákon múlott, amikor kiderült, hogy méhen kívüli terhesség lépett fel nála, de arról most először vallott, hogy menyasszonyának nem ez volt az első terhessége.

A Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában kiderült: Eszter már kétszer is teherbe esett az elmúlt hónapokban, de sajnos elvesztette a magzatait.

Hajdú Péter további megrázó részleteket árult el a családi drámáról. A részletekért keresse a pénteki Borsot vagy a borsonline.hu-t!