Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegné egyre nagyobb gyakorisággal használja a közösségi médiát arra, hogy a lakossághoz közelebb kerülve megossza gondolatait a világ aktuális eseményeiről. Pénteken például a herceg Instagram-sztorijában válaszolt a követők kérdéseire az irodájából, azonban sokakat nem is Vilmos szavai, hanem a háttérben fel-felbukkanó szívmelengető tárgyak érdekelték igazán – írja a Mirror.

 

MTI/AP/Kensington-palota/Katalin cambridge-i hercegnő/Matt Porteous

Vilmos herceg elsősorban az Eartshot-díj kapcsán várta a kérdéseket, de beszélt a klímaváltozásról is, az unikornisok létezéséről szóló kérdéseket is megválaszolta, sőt, egy alkalommal spanyolra is átváltott. Mindeközben végig irodai karosszékében ült, a háttérben pedig egy asztalka is felbukkant. Ezen az asztalkán fedeztek fel a követők egy romantikus fotót, amely Vilmost és Katalint ábrázolja az eljegyzésük bejelentésekor – a hercegnek ez a kedvenc fotója kettejükről.

De nem ez az egyetlen szívmelengető fotó Vilmos irodájában, egy másik kameraszögből az egyik szekrényre lehetett rálátni, amelyen pedig György és Sarolta fotója kapott kiemelt helyet – a kép az iskolai egyenruhájukban ábrázolja a gyerekeket. Ugyan az iroda többi része nem került bemutatásra, a lelkes rajongók biztosra veszik, hogy Vilmos még több tündéri képet tart maga mellett a családjáról, amelyek segítik a munkavégzésben.

Az irodát a képekkel itt nézheted meg.