Modellnek állt a Jóbarátok szarkasztikus Chandlere, Matthew Perry: az 51 éves sztár az Egészségügyi Világszervezet (WHO) koronavírus elleni erőfeszítéseit támogatja humoros pólók, pulóverek, bögrék és baseballsapkák népszerűsítésével. A piacra dobott tárgyaknak azonban nem kell túl sok reklám, mivel a Jóbarátok sorozat egyik ikonikus pillanatát örökítették meg – írja a Mirror.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Matthew Perry (@mattyperry4) által megosztott bejegyzés

A színész elsőként Instagram-oldalán osztott meg egy képet magáról, amelyen a táncoló Chandlert ábrázoló pólót viselve épp egy banánon keresztül telefonál. A felső a sikersorozat híres chandleri mondatát idézi.

„Mi ez, csak nem egy limitált kiadású póló, amely jótékony célokat szolgál? Két héten keresztül ruhakollekciót adok ki, a bevételt a WHO a koronavírus elleni erőfeszítéseire fordítja. A banán nem része a csomagnak” – írta humorosan a fotó alá a sztár.

A posztot pillanatok alatt elárasztották a kommentek. „Téged is megkapunk a póló mellé?” „Lehetne ez ennél tökéletesebb?” – kérdezték az első hozzászólók. De Perry, aki nemrég jegyezte el barátnőjét, nemcsak a pólón jelenik meg modellként, hasonló mintázatú pulóvereket, bögréket és sapkákat is meg lehet vásárolni a jótékonysági akció keretein belül.