Alapos előválogatók és kemény döntések után összeállt a TV2 tehetségkutatója, a Sztárban sztár leszek! legjobb 12 versenyzője. Elképesztő tehetségek fogják összemérni tudásutak. Óriási nyomás van a szereplőkön, gőzerővel készülnek, próbálnak, hogy ma este nem csak a mestereiknek de a tévénézőknek is be tudják bizonyítani, hogy a műsorban van a helyük.

Már csak pár óra, és indul az első élő show – Fotó: Bors

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy óriási tehetség bukkant fel a válogatók során

A fiatalember egy Freddie Mercury-számmal kápráztatta el a közönséget és a mestereket. Kárász Dávid egykor tűzoltóként dolgozott. Dávid álmai megvalósításáért nemcsak vidéki életét, hanem biztos állását is feladta, és a fővárosba költözött.

Így szurkolnak az egykori bajtársak

A siófoki tűzoltók lelkesen támogatják volt kollégájukat, Kárász Dávidot, aki egy zenés tehetségkutató második évadának szereplője. Dávid egy Freddie Mercury-dalt énekelt az előválogatás során, amellyel feltüzelte a közönséget és tüzet gyújtott a zsűri szívében is. Ma este egy újabb lépcsőfokhoz érkezik Dávid, hiszen élőben énekel majd a színpadon” – írta a poszthoz az BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A versenyzők már sorra árulják el, hogy ki milyen produkcióval fog színpadra lépni. A videókat itt tudod megnézni.