Az énekesnő alig két héttel az első babája megszülése után adta hírül, hogy a következő hónapban újra színpadra áll.

Tény, hogy Dér Heni bármit megoszt a közösségi oldalain, arra azonnal tömegek reagálnak. Az internet népe ráadásul nem az udvarias véleménynyilvánításáról híres, így az énekesnő kap hideget-meleget, bármit közöl a nagyvilággal. A legfrissebb és legnagyobb indulatokat kiváltó téma természetesen a szülése, a téma iránt igencsak érzékeny hozzászólók napi rendszerességgel oktatják ki a hírességet arról, hogy mikor, és mit kellene csinálnia a május 13-án megszületett kisfiával, Bendegúzzal. Heni szerda délután egy friss posztjával megint kiakasztotta a közönségét. A Facebookon és az Instagramon is megjelentetett egy posztot, amiben azt írja, hamarosan visszatér a színpadra – írja a Bors.

„Hello wednesday! Júliustól újra koncertek, el sem hiszem! Kíváncsi leszek, milyen érzés lesz újra a színpadon állni…”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés

Nem kellett sokat várni az indulatos hozzászólásokra. Nagyon sokan reagáltak a hírre úgy, hogy nagyon korai még dolgozni menni. A kisfia alig lesz két hónapos, amikor az édesanya már utazni és koncertezni akar.

„Az biztos, hogy az ő dolga, hogy megy koncertezni, de én a helyében még várnék vele” – írja az egyik hozzászóló. „Én nem a baba… inkább Heni felől aggódnék, hogy fogja-e bírni? Hajrá, hajrá! Nyugodalmas éjszakát kívánok előtte!” – válaszolt a másikuk. Ugyan többen is Heni védelmére keltek, miszerint egy édesanyának nem muszáj otthon ülnie, a kétkedők továbbra is hallatták a hangjukat.

Dér Henit megkerestük a témában, de nem kívánt nyilatkozni. Ő úgy érzi, hogy senkinek semmi köze a magán­életéhez, és igyekszik nem foglalkozni mások kéretlen véleményével, amelyből azért akad bőven: