Szétszedik a kommentelők az énekesnőt, 8 héttel a szülés után koncertezik Dér Heni 





Az énekesnő rajongói két táborra szakadtak. Van, aki gratulál a visszatéréshez, mások rossz anyának tartják a sietség miatt. Az biztos, Dér Heni most is kap hideget-meleget.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.04.
vita

Az énekesnő alig két héttel az első babája megszülése után adta hírül, hogy a következő hónapban újra színpadra áll.

Tény, hogy Dér Heni bármit megoszt a közösségi oldalain, arra azonnal tömegek reagálnak. Az internet népe ráadásul nem az udvarias véleménynyilvánításáról híres, így az énekesnő kap hideget-meleget, bármit közöl a nagyvilággal. A legfrissebb és legnagyobb indulatokat kiváltó téma természetesen a szülése, a téma iránt igencsak érzékeny hozzászólók napi rendszerességgel oktatják ki a hírességet arról, hogy mikor, és mit kellene csinálnia a május 13-án megszületett kisfiával, Bendegúzzal. Heni szerda délután egy friss posztjával megint kiakasztotta a közönségét. A Facebookon és az Instagramon is megjelentetett egy posztot, amiben azt írja, hamarosan visszatér a színpadra – írja a Bors.

„Hello wednesday! Júliustól újra koncertek, el sem hiszem! Kíváncsi leszek, milyen érzés lesz újra a színpadon állni...”

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés

Nem kellett sokat várni az indulatos hozzászólásokra. Nagyon sokan reagáltak a hírre úgy, hogy nagyon korai még dolgozni menni. A kisfia alig lesz két hónapos, amikor az édesanya már utazni és koncertezni akar.

„Az biztos, hogy az ő dolga, hogy megy koncertezni, de én a helyében még várnék vele” – írja az egyik hozzászóló. „Én nem a baba... inkább Heni felől aggódnék, hogy fogja-e bírni? Hajrá, hajrá! Nyugodalmas éjszakát kívánok előtte!” – válaszolt a másikuk. Ugyan többen is Heni védelmére keltek, miszerint egy édesanyának nem muszáj otthon ülnie, a kétkedők továbbra is hallatták a hangjukat.

Dér Henit megkerestük a témában, de nem kívánt nyilatkozni. Ő úgy érzi, hogy senkinek semmi köze a magán­életéhez, és igyekszik nem foglalkozni mások kéretlen véleményével, amelyből azért akad bőven:

 

 

 





Ezeket olvastad már?
Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás