RETRO RÁDIÓ

Szerelem korona idején: fájdalmas szakítások a sztárvilágban





A szakítás sosem könnyű, főleg ha azt a nyilvánosság előtt kell bonyolítani. 2020 legfájdalmasabb szakításait gyűjtöttük össze



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.28.
Szabó Ádám Tóth Andi szakítás Weisz Fanni Curtis sztárok

 

Vanessa Hudgens és Austin Butler

Az egykori álompár szingliként kezdte a 2020-as januárt. 2005-ben ismerték meg egymást a High School Musical forgatásán, ám ekkor a színésznő még foglalt volt, Zac Efronnal járt. Pár évvel később, 2011-ben azonban összejöttek, és közel kilenc évig alkottak egy párt. A Daily Mail információi szerint korábban még házasságról és családalapításról szóltak a hírek, így a szakításukon mindenki ledöbbent.

Fotó: Facebook

Várkonyi Andi és Zsidró Tamás

Január végén derült ki, hogy Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás egy párt alkotnak. A műsorvezető és a sztárfodrász bimbózó kapcsolata azonban már a tavasszal véget ért, amiben a koronavírus-járványnak is szerepe volt, erről a tévés mesélt a Borsnak. „A normális hétköznapokban is keveset tudtunk találkozni az elfoglaltságaink miatt, nyilván ez a jelenlegi helyzet nem segített ezen, sőt. Jól vagyok, nem tudott még annyira elmélyülni köztünk ez a dolog, hogy nagyon mély sebeket ejtsen” - mondta Andi a napilapnak.

Olivia Wilde és Jason Sudeikis

November végén az álompár szakítása sokként érte a rajongókat, de akármennyire próbálták, egyszerűen nem tudták megmenteni a kapcsolatukat, 9 év után bontották fel a jegyességüket. Szakításuk után hangsúlyozták, hogy továbbra is tisztelik, szeretik egymást, és a gyermekeik érdekében jóban maradnak. Fiuk, Otis 6 éves, lányuk, Daisy 4 éves.

Fotó: Facebook

Curtis és Kriszti

Augusztus végén bombaként robbant a hír, hogy Curtis és felesége, Kriszti útjai egy év házasság után különváltak. Mindketten hangsúlyozták, hogy továbbra is jó viszonyban vannak, kisfiuk, Doni boldogsága a legfontosabb számukra, valamint azt is, hogy nem egy harmadik fél miatt mentek szét.

FOTÓ: FOTÓ: HOT

Gerard Butler és Morgan Brown

A sztárpár 6 és fél év után szakított még a nyár végén. A miértekről kevés szó esett, de állítólag korábban már többször is különmentek, majd időről időre újra összejöttek, vagyis összességében egyáltalán nem volt zökkenőmentes a kapcsolatuk. Pedig a színész korábban többször is arról beszélt, hogy öt éven belül gyereket szeretne.

Fotó: Facebook

Tóth Andi és Szabó Ádám

Tóth Andi kapcsolata még 2018 tavaszán kezdődött el Szabó Ádámmal. A gyönyörű énekesnő és a harmonikás sosem tagadták, hogy szerelmük meglehetősen viharos, több alkalommal is szakítottak, de mindig újra egymásra találtak. Úgy tűnik, hogy a pár idén nyáron viszont végleges döntést hozott, Andi el is költözött a barátjától. Útjaik ekkor azonban mégsem váltak el teljesen, hisz mindketten a Sztárban sztárban versenyeztek, amit végül Szabó Ádám meg is nyert.

Fotó: Tv2

Weisz Fanni és Hajmásy Péter

Hét együtt töltött év után a siket modell és kosárlabdázó férje kapcsolata is zátonyra futott. Az egykori házaspár nyáron az Instagramon vetett véget a találgatásoknak.„Sokan kerestek, írtok, miért nem láttok mostanában közös posztokat rólunk. Igen jól sejtitek, valami megváltozott. Nem szeretnék jobban belefolyni, szeretném megőrizni a szép emlékeket! Köszönöm Petinek az együtt töltött szép éveket, a sok élményt – írta az Instagramon Fanni, aki korábban közös gyermeket tervezett férjével.

Fotó: Metropol

 





Ezeket olvastad már?
75 éves lett Szigeti Ferenc, a Karthago sztárja megmutatta a legszebb ajándékát

75 éves lett Szigeti Ferenc, a Karthago sztárja megmutatta a legszebb ajándékát

Körtvélyessy Zsolt felfedte, mi vezetett Tordy Géza halálához: „Sajnos tudtuk, hogy közeleg a vég”

Körtvélyessy Zsolt felfedte, mi vezetett Tordy Géza halálához: „Sajnos tudtuk, hogy közeleg a vég”

Hunyadi Donatella nemcsak az V. kerületben él, de a szívén is viseli a sorsát

Hunyadi Donatella nemcsak az V. kerületben él, de a szívén is viseli a sorsát

Régi felvétel került elő Fenyő Ivánról: „Néztem hang nélkül, és halál komolyan azt mondtam, ez nem is én vagyok”

Régi felvétel került elő Fenyő Ivánról: „Néztem hang nélkül, és halál komolyan azt mondtam, ez nem is én vagyok”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás