Cecília a vőlegényéhez sietve útközben belebotlik egy férfiba, akivel azonnal egymásba szeretnek, ám kiderül, hogy az párja sokat emlegetett barátja, Sándor. A lavina akkor indul el, amikor Sándor megvádolja Cecíliát hűtlenséggel.

„Szerepelnek a filmben archív felvételek a ’30-as évek Budapestjéről – az autóknak, vonatbelsőknek, tereknek, ruháknak van egyfajta jó értelembe vett romantikája –, de ugyanakkor már modernek. Szeretném, ha derű és mosoly lenne a nézők arcán, mert ezek a karakterek ugyan rosszabbnál rosszabb döntéseket hoznak és fura szituációba sodorják magukat, de mi is hasonlók vagyunk, kergetjük a boldogságot, amiről nem is tudjuk, mi az pontosan… ” – árulta el a Megafilm legújabb produkciójának rendezője, Pacskovszky József.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy mivel gyűlt meg a bajuk a színészeknek a forgatás közben és mit gondol a főszerepeket alakító Száraz Dénes és Zsigmond Emőke a nő-férfi kapcsolatról és erről az időszakról, akkor keresd a Metropolt a terjesztési pontokon vagy kövesd a www.metropol.hu oldalt.