Szabó Ádám nemrég szakított párjával, Bernivel, annak ellenére, hogy nem is olyan régen még óriási volt a szerelem köztük. Mivel tanult abból, hogy mennyi kellemetlenséget és bajt okozott, hogy Tóth Andival a nyilvánosság előtt zajlott a magánéletük, a gyerekes anyukával sokáig titkolta a kapcsolatát, majd egy év után megmutatta a rajongóinak.

Azt sem jelentette be, de megerősítette a hírt két hete, hogy elváltak az útjaik Bernivel, így a jóképű énekes újra szingli lett. A Ripost eközben kiszúrta, hogy lelkesen lájkolgatja Szabó Zsófi minden egyes posztját, legyen az az Instagramon vagy egyéb közösségi oldalakon. Ezen kívül eddig semmi más nem utal arra, hogy a két jelenleg egyedülálló fiatal közt több lenne, de az előbb leírtak mindenesetre erre utalnak.

Mindegy milyen fotót tesz ki Szabó Zsófi, Ádám biztos kedveli Fotó: Metropol

Mindegy milyen fotót tesz ki Szabó Zsófi, Ádám biztos kedveli – Fotó: Metropol

Zsófi és Ádám jól összeillenének, annál is inkább, mert a színésznő-műsorvezetőnek fontos szempont, hogy olyan férfi legyen a párja, aki elfogadja a kisfiát, Mendelt. Ádám esetében ez pedig minden bizonnyal nem jelent gondot, hiszen már két gyermekes anyukával is volt kapcsolata és mindig hangsúlyozza, mennyire imádja a gyerekeket.