Mint két tini, úgy cicázott egymással az elmúlt hetekben a közösségi oldalaikon Szabó Zsófi és Shane Tusup. A háromszoros olimpiai bajnok úszóedző hevesen udvarolt a válófélben lévő mű-sorvezetőnek, ám a jelek szerint a kezdeti flört már a múlté, és most már valami sokkal komolyabbról van szó, ami a kettejük kapcsolatát illeti. Zsófi ugyanis a napokban ünnepelte a 33. születésnapját, a zsúrról pedig képeket is megosztott az Instagram-oldalán. A bejegyzésnél rövidesen fel is tűnt a hozzászólók között Shane, aki ezúttal egy őszinte és mély „szerelmi” vallomást írt, a vigyorgós, kacérkodós hangulatjelek helyett pedig már hófehér szívecskéket biggyesztett mondandója végére – vette észre a Bors.

Boldog születésnapot a leggyönyörűbb és legtehetségesebb nőnek, akit ismerek. Remélem, hogy egy varázslatos estéd volt a barátaiddal és a családoddal. Alig várom, hogy lássam azokat a fantasztikus dolgokat, amiket még az idén csinálsz majd” – írta Shane, aki valószínűleg azt a választ kapta, amire már nagyon várt: Zsófi ugyanazzal a hangulatjellel, egy hófehér szívecskével reagált a köszöntésre.

„Boldog születésnapot a leggyönyörűbb és legtehetségesebb nőnek, akit ismerek. Remélem, hogy egy varázslatos estéd volt a barátaiddal és a családoddal. Alig várom, hogy lássam azokat a fantasztikus dolgokat, amiket még az idén csinálsz majd” – írta Shane Szabó Zsófinak. Fotó: Facebook

Shane még párkapcsolatban volt, amikor nyilvánosan udvarolni kezdett augusztus elején Zsófinak. Eleinte csak a tévés sportteljesítményét dicsérte meg, majd egyre bátrabb lett, sokkal többet bókolt, és azt is egyértelművé tette, hogy külsőre is nagyon tetszik neki a tévés. A páros internetes évődése már közel két hónapja tart, és bár nyilvánosan még nem vállalták fel, hogy egy párt alkotnak, A Bors úgy tudja, amit az interneten művelnek, az csak a jéghegy csúcsa. Alighanem Shane érzelmes vallomása és a szívecskés kommentjeik is erre utalnak.

Zsófi januárban jelentette be, hogy válik

Szabó Zsófi az év elején közölte a váratlan hírt, hogy tönkrement a házassága. A tévés és Zsolt hat évig alkottak egy párt, 2016-ban mondták ki az igeneket, és egy közös gyerekük született, aki a Mendel nevet kapta. „Nagyon intenzív hat évünk volt együtt, és ha az ember küzd és küzd, egy idő után elfárad, és az egyikünknek sem jó” – nyilatkozta a válásáról Zsófi.

Tusupnak is zátonyra futott a párkapcsolata

Hosszú Katinka exférje augusztus végén jelentette be, hogy szakított a barátnőjével, Courtney-val. Az egzotikus szépségű lányt még 2019 novemberében mutatta be követőinek az Instagram-oldalán, és bár óriási volt köztük a szerelem, valami mégis hibádzott.

A követők szerint Zsófinak köze lehetett a szakításhoz, akkor ugyanis már javában udvarolt neki az úszóedző.