Szabó Zsófi és Shane Tusup az egyik tévécsatorna magazinjában tárták fel érzéseiket. Elmondták, hogy amikor egyértelmű volt, hogy valami alakul köztük, az edzőnek először le kellett zárnia akkori kapcsolatát – írja a Blikk.

„Minden, ami kiderült róla, lenyűgözött, szóval minél többet tudtam meg róla, annál jobban meg akartam ismerni. Nagyon természetesen, könnyedén ment az ismerkedés” – nyilatkozta Tusup.

A sztárpár először titkolózott, de aztán egyre inkább elengedték magukat, és már nyíltan is együtt mutatkoztak, később pedig szinte már sülve-főve együtt voltak.

„Sok időt töltünk együtt, Shane-nek is rengeteg munkája van, én is nagyon sokat dolgozom, de próbálunk minél több időt együtt tölteni. Az, hogy ez az együtt elöltött idő az én otthonomban van, azért van, mert egyrészt máshol lefotóznak minket, másrészt meg nincs sok lehetőségünk ide-oda menni” – nyilatkozta Szabó Zsófi.

Mostanra már az anyukájuknak is bemutatták egymást, Zsófi édesanyja már külön Shane számára készít vegán és gluténmentes ételeket. Tusup azt szeretné, ha szerelmét minél hamarabb elvihetné szülőhazájába, az Egyesült Államokba, hogy megmutathassa neki a Nyugati partot.