Szabó Zsófi már legutóbb is totálisan kiakadt, amikor az egyik bejegyzése alatt elindultak a találgatások, hogy vajon Shane-nek üzent az „itsuptoyou”, azaz a „rajtadmulik” hashtaggel. Egyértelműen leírta, hogy nem az exének és nem is az exéről szól a hashtag. „Mindenki átveszi a hülyeséget” – reagált a történtekre.

Eközben Shane Tusup is előszeretettel használja a közösségi oldalát arra, hogy üzengessen vagy akár kicsit manipulálja Zsófit, amennyiben a kitett tartalmait nem magyarázzák félre a követők. Legutóbb például egy szerelmes dalt osztott meg, amelyből mindenki rögtön arra következtetett, hogy még mindig volt szerelme után epekedik.

Shane nem tudta visszafogni dührohamait, ezért Zsófi pontot tett a kapcsolatuk végére Fotó: Nemzeti Sport

Shane nem tudta visszafogni dührohamait, ezért Zsófi pontot tett a kapcsolatuk végére Fotó: Nemzeti Sport

Zsófi végleges döntést hozott

Zsófi ezek után drasztikus lépésre szánta el magát: mára minden, korábbi szerelmével közös képét letörölte Instagram-oldaláról és kikövette őt, azaz többet nem fogja látni Shane Tusup bejegyzéseit, hacsak rá nem keres a nevére. Nemcsak a korábbi, szerelmes képeik, de az edző szívecskekommentje is eltűnt Szabó Zsófi posztja alól, így a műsorvezető vagy letiltotta, vagy az edző maga vonta vissza a korábbi üzenetét – szúrta ki az Origo.