Stacey Dash a 90-es évek népszerű tinédzser vígjátékainak gyakori színésznője kendőzetlen őszinteséggel vallott szenvedélybetegségéről a BBC-nek. Az előadó olyan filmekben játszott, mint a 95-ös Spinédzserek, vagy éppen a Dől a lé című vígjátékfilm.

Stacey-ről az interjú során kiderült, hogy a gyógyszerfüggőség miatt elveszített mindent. Saját bevallása szerint naponta 18–20 fájdalomcsillapítót is beszedett. A riporter megjegyezte, hogy ez drága mulatság lehetett, Stacey ezt elismerte.

Mindenemet elveszítettem e miatt” – árulta el a színésznő, aki szerint a függőség sajnos örökletes betegség a családjában, a szülei kábítószerfüggők voltak. Nemrég azonban megbocsátott nekik is, miután 5 éve ő maga is józan és nem használ szereket.

Megtudtam érteni, hogy a szüleim nem voltak rosszak hozzám, csak betegek, függők. Viszont ezt leszámítva mindent megtettek, hogy boldoggá tegyenek engem.

 

View this post on Instagram

 

Viviana (@claurhsifilms) által megosztott bejegyzés

Az Egyesült Államokban, mint világszerte is jellemző módon, megugrott a fájdalomcsillapítók és nyugtatók fogyasztása az emberek körében a pandémia alatt. Ezzel próbált mindenki a szorongáson, a depresszión, vagy éppen a műtétekre való várakozás alatti időben a fájdalmon enyhíteni.