A Trónok harca révén világsztárrá váló, 25 éves Sophie Turner terhessége során egyetlen képet sem osztott meg magáról, a médiában sem nyilatkozott születendő gyermekéről. Miután azonban júliusban megszületett a kicsi Willa, a színésznő több olyan képet is feltöltött Instagram-oldalára, amelyen férjével, Joe Jonasszal izgatottan várják a kislány világra jöttét. Turner most egy újabb terhes fotóval kárpótolta rajongóit, amiért egy hónapra eltűnt a közösségi oldalairól.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sophie Turner (@sophiet) által megosztott bejegyzés

Az öt közzétett fotó közül a negyediken Turner már a terhessége vége felé jár, Jonasszal együtt várják Willa érkezését. A közeli barátok szerint pedig hamarosan újabb, hasonló képek születhetnek a párról – a fiatalok ugyanis annyira szeretik az új élethelyzetet, hogy minél előbb szeretnének újabb gyereket vállalni. Mindketten nagy családból érkeztek: Turnernek két nagyobb testvére van, míg Jonasék négyen vannak fiúk.

Sophie Turner és Joe Jonas 2016-ban kezdtek el randizni, de a kapcsolat hamar komollyá vált, 2019-ben pedig össze is házasodtak.