A koronavírus és a bezártság sokak életét forgatta fel: volt, aki könnyen alkalmazkodott az új életformához, mások megszenvedték az átállást. Utóbbi csoportba tartozik Gwyneth Paltrow is, aki rajongóit sokkolva beismerte: múlt évben annyira kiborult a karanténtól, hogy minden este leitta magát – írja a Daily Mail.

 

(Photo by VALERIE MACON / AFP)

A 48 éves színésznő vallomása alapján a választása saját márkás quinoa whiskyjére esett, a hét minden napján a nagyapjáról elnevezett Buster Paltrow töménnyel próbálta elviselhetőbbé tenni a bezártságot.

A karantén alatt elkezdtem inni. A hét mind a hét estéjén alkoholt ittam, mellé tésztát csináltam és kenyeret ettem. Teljesen kicsúszott a lábam alól a talaj. Mégis ki iszik meg minden egyes este több pohár töményet?! – árulta el és ítélte el önmagát az Oscar-díjas sztár.

Paltrow az egészséges életmód egyik szószólója, ezért is érte hidegzuhanyként a rajongóit, hogy a karantén – amelyet a családjával együtt kellett átvészelnie – ennyire kifordította önmagából. Azt a színésznő is elismerte, hogy az alkohol nem egészséges, de ez a whisky bevallása szerint egy kis juharsziruppal és citrommal maga a mennyország. Csak egy dolgot hiányolt mellőle, a cigarettát, de annak a legtöbb esetben sikerült ellenállnia.

A színésznő saját bevallása szerint már megküzdött a démonjaival, mióta újra dolgozhat, nem tölti minden estéjét a whiskys üveg társaságában, de azért még most is szívesen legurít egy-egy pohárkával a kedvencéből.