Nincs kőbe vésve, hogy egy válófélben lévő nő örökké pártában maradjon – a négygyermekes valóságshow-hős sem gondolja úgy, hogy szingliként élne tovább.

Már nem újdonság – bombaként is robbant a hír –, hogy Kim elhatározta: ő bizony a büntetőjoggal szeretne foglalkozni a jövőben. Teszi ezt annak ellenére, hogy egyelőre nincs ez irányú képzettsége, diplomát nem is szeretne, viszont egy ügyvédi irodánál lesi el a mesterség csínját-bínját, heti tizennyolc órában. Mondhatjuk, hogy nem esett messze az alma a fájától, hiszen a celebritás édesapja híres jogász volt, ő védte például O. J. Simpsont is. Ám az inkább hírhedt, mint híres Kim története nem csupán ettől érdekes: úgy tűnik ugyanis, hogy összeszűrte a levet a főnökével! Az ötvenkét éves Van Jones nem is nagyon akarja cáfolni a pletykát.

Mielőtt mindenki tudomást szerezne a szerelmükről, Kim szeretné, ha kimondanák a Kanye Westtől való válását.

„Nem megy minden csettintésre. Ráadásul a randikat is nehéz összeegyeztetni, mivel Kim négy gyereket nevel, és Van is kétszeres édesapa. Közben pedig az édesanya rendkívül céltudatos, semmi sem tántoríthatja el attól, hogy elérje azt, amit akar: neves ügyvédnek lenni. Ezért nehéz a helyzetük: egyszerre szerelmesek, mentor és tanítványa, valamint jó barátok. Fél Hollywood szurkol nekik!”– tette hozzá az informátor.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy mit gondol a főnöke az újdonsült ügyvédpalántáról és a lehetséges közös életükről, valamint Hollywood véleményét is szeretnéd tudni a románcról, akkor elolvashatod a ma megjelent HOT! magazinban.