„Rengeteget sírtam a műtétem után” – Gáspár Bea megrendítő vallomása





Gáspár Győző felesége megszenvedett azért, hogy újra visszanyerje régi alakját.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.02.
fogyás

Gáspár Bea egy hónappal ezelőtt jelentette be, ő lesz a TV2 gasztrorealityjének új házigazdája. A főzéséről is híres sztár egy évvel korábban esett át egy műtéten, amire igazából a férje beszélte rá.

Valójában nem is én találtam ki, inkább Győző javasolta a műtétet, mert féltett” – mondta a Blikknek Bea, akinél a műtét előtt a pajzsmirigybetegsége miatt cukorbetegség is elkezdett kialakulni, emiatt pedig kilencven kilóra gyarapodott a súlya. A tavalyi operáció során a gyomra nyolcvan százalékát eltávolították, így a gyomorkapacitása alig több mint két deciliter maradt. Emiatt csak lassan és keveset ehet, különben túlságosan leterheli a gyomrát, ami rettenetes rosszulléteket okoz. Sok időnek kellett eltelnie, míg az új étrendjét elfogadta, a gyötrelmes folyamat lelkileg is megviselte.

Rengeteget sírtam a műtétem után, mert nagyon nehezen szoktam meg, hogy csupán kis adagokat ehetek. Amikor gyorsan ettem, vagy túlettem magam, borzasztóan rosszul voltam, iszonyatos fájdalmakkal kellett megküzdenem” – árulta el a gasztroműsor háziasszonya.

A híresség a lapnak azt is elárulta, hogy a műtét óta több mint húsz kilót fogyott.

Szerintem meg is állok ennyinél. Többet csak sporttal tudnék fogyni, ám bevallom, ehhez én túl lusta vagyok, és ha van egy kis szabadidőm, azt inkább pihenéssel töltöm. Pedig tudom, hogy jót tenne az egészségemnek, mert érzem, hogy a kondim nem az igazi” – tette hozzá Bea asszony.

Nagyon kell figyelnie a mennyiségre

„Nem viszek otthon reformkonyhát, én egyszerűen nem ilyen vagyok. Azt főzöm, amit szeretünk, és bár nem vagyok édesszájú, ha desszertet eszem, az sem cukor- vagy lisztmentes. Szerencsére az értékeim rendben vannak, negyedévente járok vérvételre, legutóbb két hete voltam, akkor 5,5 volt a vércukorszintem, ami tökéletes. A koleszterinem is jó, csak egy kis vashiányt mutatott nálam a laborvizsgálat. A műtét óta egyébként minden alkalommal jó a vércukorértékem, remélem, ez így is marad” – tette hozzá Gáspár Bea, akinek minden oka megvan arra, hogy tartson a betegségtől, mivel a családjában mindkét ágon előfordult súlyos cukorbetegség.





Ezeket olvastad már?
Nem hiszed el, mivel lepte meg szülinapos párját Judy – Fotó

Nem hiszed el, mivel lepte meg szülinapos párját Judy – Fotó

„Felnőtt" – megmutatta kész nővé cseperedett lányát Demcsák Zsuzsa

„Felnőtt" – megmutatta kész nővé cseperedett lányát Demcsák Zsuzsa

Renée Zellweger 55 évesen Bridget Jones szerepében tér vissza

Renée Zellweger 55 évesen Bridget Jones szerepében tér vissza

„Nem volt elég, hogy földhöz vágtalak?” – egymásnak estek a Házasság első látásra férjei

„Nem volt elég, hogy földhöz vágtalak?” – egymásnak estek a Házasság első látásra férjei

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás