Shane Tusup úgy döntött, teljes értékű kapcsolatot szeretne Szabó Zsófival, amihez az is hozzátartozik, hogy mély beszélgetéseket folytassanak és tisztán, könnyedén tudjanak kommunikálni egymással. Ráadásul az sem mellékes szempont, hogy az úszóedző szeretne a műsorvezető-színésznő fia, Mendel kedvében is járni és jó kapcsolatot kialakítani vele. Ehhez azonban az kell, hogy a kisfiú anyanyelvén szólítsa meg őt.

A szerelmes férfi ezért úgy döntött, hogy most már tényleg rendesen megtanul magyarul, így pénzt és időt nem kímélve vetette bele magát a tanulásba. Intenzív magánórákat vesz, és ahol csak tud, gyakoroltudta meg a Blikk.

Shane Tusup mostanában nemcsak az edzőteremben, hanem a nyelvkönyvek előtt tölti az idejét Fotó: Nemzeti Sport/Tumbász Hédi

Shane Tusup mostanában nemcsak az edzőteremben, hanem a nyelvkönyvek előtt tölti az idejét (Fotó: Nemzeti Sport/Tumbász Hédi)

Hosszú Katinkával hat éven át voltak házasok, de ez idő alatt egyáltalán nem tartotta fontosnak, hogy Katinka kedvéért legalább alapfokon megtanulja a nyelvünket. Szabó Zsófival viszont, úgy tűnik, annyira komolyan gondolja és olyan mélyek az érzelmei, hogy még erre is képes.

A pár eleinte titkolta a kapcsolatát, de nemrég megtört a jég, és már az utcán, nyilvános helyen sem titkolják a kapcsolatukat, ami a jelek szerint egyre komolyabb lesz.