A Hola! című spanyol lap arról írt, hogy Shakirát a múlt hét végén egy barcelonai kórházba szállították, mivel hisztérikus rohamot kapott, vagy elegánsabban kifejezve pánikroham vett erőt rajta. Ami talán még érthető is lehetne, hiszen a kétgyermekes Grammy-díjas énekesnőt megviselhette, hogy párja semmibe veszi őt nőként.

Mindezt a lap azzal bizonyította, hogy olyan lesifotós képeket közöltek, ahol az énekesnő sír egy mentőautóban és vele van édesanyja is. Most azonban úgy tűnik a spanyol bulvárlap kissé túlgondolta a dolgokat, Shakira ugyanis a Twitteren visszatért az esetre. Kiderült mindössze arról volt szó csupán, hogy 90 éves édesapja, William Mebarak Chadidet elesett lakásában és a színésznő azonnal hazasietett, hogy segíthessen.

A bejegyzésben mindenféle vádaskodás vagy visszautalás nélkül leírja, ő csupán azt szerette volna, ha az emberek látják, hogy a fotók még május 28-án készültek, amikor édesapja elesett, ő pedig mentővel elkísérte a kórházba. Shakira a posztjában egy fotót is mellékelt, amelyen megcsókolja apját, aki kötést visel a szeme felett.

Az persze már más lapra tartozik, hogy a sztárpár hogyan lesz képes megegyezni gyerekeik, a két fiú, a 9 éves Milan és a 7 éves Sasha sorsáról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Shakira (@shakira) által megosztott bejegyzés