Schobert Norbi a Pesti TV Late Night Latte című műsorában Ábrahám Róbertnek mesélte el az esetet, ami azzal végződött, hogy kapott egy jókora „meglepetéspofont”. Giaj, a népszerű AK26 rappere az előzetes videónál alákommentelte, hogy ő is tanúja volt az esetnek. Felhívtuk a rappert, hogy hogyan emlékszik vissza a történtekre.

„10 éve volt legalább, Norbinál dolgoztam felszolgálóként egy kávézó-étteremben Szentendrén” – kezdte a visszaemlékezést Giaj.

„Egy nap, amikor nem volt forgalom, és éppen ebédeltem, egyszer csak belépett három férfi, és szóltak Norbinak, hogy jöjjön le az irodájából. Norbi valamiért nagyon zavartan viselkedett a férfiak társaságában. Nem hallottam semmit, mert halkan beszéltek 3-4 méterre a pulttól, de úgy tűnt. Ismerték egymást. Aztán egyszer csak arra lettem csak figyelmes, hogy Norbi hirtelen kapott egy nagy és hangos pofont. Mindannyian meglepődtünk, senki nem gondolta, hogy egy közszereplőt megpofoz valaki. Legalább hárman láttuk az esetet.”

Két mentőautó vonult ki Norbihoz

Az AK26 rappere elmondta, hogy Norbi azonnal kihívta a rendőrséget.

„Miután eltelt néhány perc, Norbi kihívta a rendőröket, és óriási felhajtás keretében a mentők is kijöttek. Ráadásul két mentőautóval. Norbinak vörös volt az arca, ezenkívül más baja nem volt, a mentősök mégis ráraktak egy nyakmerevítőt, és bevitték a kórházba” – emlékezett Giaj, aki elárulta: akkori főnökükön még nagyon sokáig lehetett érezni az eset hatását.

„Utána Norbi neheztelt ránk, hogy nem védtük meg, de én abban az időben voltam vagy 50 kiló, azonkívül semmi közöm nem volt az ott történtekhez.”

Norbi jó főnök volt, Réka beállt mosogatni

A rapper a Metropolnak elárulta: úgy tudja, sosem derült ki, hogy mi állt a hatalmas pofon a hátterében. Az viszont általános volt, hogy férfiak jöttek tárgyalni a fitneszguruhoz, akinél ő nagyon szeretett dolgozni.

„Végigkísértem annak az étteremnek az életét. Nagyon szerettem ott dolgozni, és Norbi nem volt rossz főnök. Nem tudok rá rosszat mondani, sőt Réka is rendes volt, előfordult az is, hogy beállt segíteni a mosogatásban.”

Giaj azt is elmondta, nem biztos, hogy ma már megismerné őt a fitneszguru.

„Ha most eléállnék az utcán, szerintem nem tudná megmondani, hogy én egykor dolgoztam neki. Nem voltam még ismert, és voltam 50–55 kiló, most meg 83–85, szóval teljesen máshogy nézek ki. De például a lánya, Lara követ minket Instagramon, meg hallgatja a zenéinket.”

Ha kíváncsi vagy a Schobert Norbival készült exkluzív interjúra, megnézheted szombaton 22.00-kor a Pesti TV-n, a Late Night Latte műsorában.