Rácz Géza és Schobert Norbi kapcsolata nagyon különleges: a fiatalember 317 kilósan kereste fel a táplálkozási guru-fittneszedző vállalkozót, hogy segítsen rajta. A kritikusai és ismertségi köre nem hitt benne, hogy a drasztikusan magas testsúlyú fiúnak lesz elég akaratereje ahhoz, hogy lefogyjon, azonban Norbival rácáfoltak mindenkire. Norbi most egy Facebook-posztban számolt be arról, hogy már 17 hónapja küzdenek a kilók ellen Gézával, és ennek beérett a gyümölcse, szinte hihetetlen, de 193,5 kilógrammra fogyott le ez idő alatt a fiú. Ez azt jelenti, hogy havonta 7,5 kilogrammtól szabadult meg a srác.

Gézu 318 kilogrammról 218-ra fogyott egy év alatt (Fotó: Bánkúti Sándor)

Géza! 17 hónap. 317-ről 193,5 kg! Havi 7,5 kg fogyási átlag. Mindenki lemondott róla. Orvosok szerint Prader–Willy-szindrómás. Persze. Meg napi 800 g ch amit megevett. Lecseréltem Update-re és ennyi! Életeket mentek. Sokaknak nem tetszik. Feljelentenek. Igazoljam a tapasztalatot? Egy tábla cukros csoki ugyanannyi kcal, mint ugyanannyi Pick szalámi! Igaz! Na melyiktől fogysz! Ez a harc nem rólam szól, hanem a kövér emberek halálos becsapásáról. Gézát is csak én tudom lefogyasztani. Ennyi. Soha nem adom fel!” – írta bejegyzésében az Update-termékek atyja.

Ahogy arról korábban a Metropol is beszámolt, Rácz Géza és Norbi kapcsolata nagyon különleges, nemcsak az elképesztő fogyásban, hanem az élet más területein is támogatják egymást.