Palik László nemrég indult YouTube-csatornájának műsorában ezúttal Rubint Réka és Schobert Norbi két gyerekével, Larával és Norbival készített interjút, természetesen stílusosan futás közben.

A műsorvezető részletesen kifaggatta a fiatalokat nem mindennapi életükről, ők pedig kendőzetlen őszinteséggel válaszoltak a kérdésekre, amelyekből egészen izgalmas dolgokra is fény derült.

Többek között kiderült az is, hogy Norbikát a nővére hozta össze a legjobb barátnőjével.

„Norbikának voltak kapcsolatai, a barátnőm pedig nagyon sírt egy fiú miatt. Így arra gondoltam, hogy ismerem mindkettőt, tökéletes mindkettő, akkor hozzuk össze őket. Nagyon sokáig nem érződött, hogy ők egy pár lennének, most kezdett el komolyodni ez a dolog. Emiatt a mi barátságunk nem változott, viszont fel kellett fognom azt, hogy ők együtt vannak, nekem pedig néha félre kell vonulnom, és hagynom őket” – mondta Lara, aki azonban egy kétéves kapcsolatot zárt le nemrég. A fiatal lány bevallotta, nagyon megviselte a szakítás, de igyekszik túltenni magát rajta, és helyén kezelni az egészet.

„Szakítottunk a barátommal, ez egy kicsit megviselt. Eléggé elhagytam magam az elmúlt egy hónapban. Most valamennyire kezdek visszatérni, és helyrerakni a dolgokat” – mondta Lara.