Sári Évi civil munkát vállalna a koronavírus miatt





A színésznőnek megcsappantak a bevételei, és nem tagadja, nagyon hiányzik neki a színpad és az előadásai, amelyeknek száma most jócskán lecsökkent.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.16.
munkanélküliség

Sári Évire is hatással voltak az elmúlt hónapok nehézségei. A színésznő nem tagadja, hogy nem csak a színpad hiányzik neki borzasztóan, de sokakhoz hasonlóan anyagilag is megsínylette az elmúlt időszakot.

„A kiadásaim ugyanazok maradtak, és bár nem élek nagy lábon, nyilvánvalóan megéreztem financiálisan a kialakult helyzetet. Hamarosan indul az évad a Madách Színházban, a Sakk musical is lesz októberben és bár hiszek a gondolat teremtő erejében, és azt mondom, színpadra fogunk állni a társulattal, mégsem tudhatjuk, mi várható még a közeljövőben. Ezért elgondolkodtam azon, hogy hasznosítom a diplomámat. Intézményi kommunikátor szakon szereztem diplomát, illetve emellett van még egy kommunikációs tréner végzettségem. Viszont az tagadhatatlan, hogy nekem a színpad az életem, a színészet a hivatásom. Szeretném, ha továbbra is dolgozhatnék, mindenesetre megnyugtató, hogy van b-tervem” – fogalmazott Évi.

Fotó: DFP

Lemondták az előadásokat

A koronavírus-járvány miatt a színésznő csaknem összes nyári előadását lemondták, nagyjából tízszer állhatott színpadra a nyár folyamán. Évi azonban talpraesetten kezeli a helyzetet, és a bánkódás helyett a megoldásra igyekszik fókuszálni, illetve örül minden egyes – sajnos mostanában ritka – alkalomnak, amikor a hivatását gyakorolhatja. „Ez a nyár rendhagyó és szomorú volt szakmai szempontból. Nem csak nekem, hanem szerintem mindenkinek. Év elején még tele volt írva a naptáram nyári fellépésekkel, csodálatos időszak elé néztem, aztán ez a vírus miatt semmivé foszlott. A legjobb, kedvenc előadásaim maradtak el… Az Apáca Show, a We Will Rock You, a Vámpírok bálja, a Sakk és még sorolhatnám. Szinte minden elmaradt, öt darab Anconai szerelmesek előadásom volt egész nyáron, és ugyanennyi önálló koncertem a sokszor ennyi helyett. Rémes érzés volt” – mondta el a Metropolnak a színésznő.

Megnevettette Bödör Gáspár

A színésznő szerepet kapott a TV2 nagy sikerű sorozatában, az Egyszer volt Budán Bödör Gáspárban. Laurát, az egyedülálló édesanyát alakítja, akinél Bödörék gyermekvigyázást vállalnak. Évi nagyon élvezte a forgatást, hamar megtalálta a közös hangot a stábtagokkal. „Profi színészekkel dolgozhattam, nagyon jól ment a munka. Az első jelenetem Stohl Andrással volt, akivel Madách Színházban együtt dolgozunk a Mamma Mia!-ban, Amikor először megláttam őt Bödör Gáspárként, elnevettem magam. Annyira jól és humorosan hozta a karakterét, hogy a forgatás alatt szükségem volt az önfegyelemre ahhoz, hogy ne nevessem el magam” - árulta el mosolyogva Évi.

Énekesnőként kezdte

Évit a kétezres évek népszerű popegyüttesében, a Splashben ismerte meg az ország. 2003-tól műsorvezetőként is bemutatkozott a TV2-nél és az egyik népszerű zenecsatornánál. Gyerekkora óta a színészi pályára készült, kisebb szerepekben játszott a debreceni Csokonai Színházban, valamint főszerepeket énekelt a Zene Theatrum előadásaiban. 2009 óta számos színpadi szerepben láthatta őt a közönség, többek között a Vámpírok báljában, a Macskákban, a Mamma Mia!-ban, a Sakkban és az Apáca Show-ban.





Ezeket olvastad már?
„Nem volt elég, hogy földhöz vágtalak?” – egymásnak estek a Házasság első látásra férjei

„Nem volt elég, hogy földhöz vágtalak?” – egymásnak estek a Házasság első látásra férjei

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Könnyek között távozott Harry herceg

Könnyek között távozott Harry herceg

Most kaptuk a tragikus hírt: koncert közben, a közönség előtt halt meg az énekesnő

Most kaptuk a tragikus hírt: koncert közben, a közönség előtt halt meg az énekesnő

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás