Megkezdődtek az új Szex és New York sorozat munkálatai New Yorkban. Az And Just Like That…-re keresztelt szériában Carrie, Miranda és Charlotte ötvenes éveibe pillanathatunk bele. A történet még szigorúan titkos, de a minap a Carrie-t alakító Sarah Jessica Parker egy képet posztolt, amin a Mirandát alakító Cynthia Nixon és a Charlotte-ot életre keltő Kristin Davis is látható. Bennfentes információkból kiderült, hogy a három grácia már próbál és bármelyik pillanatban kezdődhet a forgatás.

– Újra együtt! Átolvastuk az első részeinket az összes pasival és az új szereplőkkel. Olyan, mint egy fagylaltkehely – írta a posztjában az 56 éves Parker.

A szexmániás Samanthát alakító Kim Cattrall-t úgy tűnik tényleg nem sikerült meggyőzni a folytatásról, és nélküle forog a 10 részes széria. A 64 éves sztár igen jól járt volna, ugyanis a másik három színésznő fejenként 3 milliárd forintnyi dollárt kap a munkájukért. Jó hír viszont, hogy a Mr. Big-et alakító Chris Noth és az Aiden-t alakító John Corbett is visszatér. Az HBO év végén szeretné bemutatni az új epizódokat.