Alig két héttel ezelőtt ért véget a 2020–21-es Karma-turné, Rúzsa Magdi mostantól kizárólag a babavárásra szeretne koncentrálni. A hármas ikrekkel várandós kismama terhessége nemrég lépett az ötödik hónapjába, a pocakja egyre nagyobb, a fizikai változásokat pedig szeretné kipihenten és teljesen felkészülten megélni. Nem kérdés, hogy lesz mire figyelnie, hiszen egyszerre három babát kihordani még a legideálisabb körülmények között is kemény fizikai és lelki megterhelést jelent.

Magdi és párja a hírek szerint már elkezdték előkészíteni a babák szobáját, és jelenleg is a babakellékek vásárlását tervezik, addig viszont, amíg nem tudták, hogy milyen neműek lesznek a gyerekeik, nem igazán tudtak merre indulni. Ha három lány érkezik, kislányos színekben kell gondolkodni, ha csak fiúk, akkor viszont jöhetnek a világoskék kiegészítők…

Az énekesnő a terhessége első heteitől rendszeresen jár kontrollvizsgálatokra, és bár már hetekkel ezelőtt is voltak a doktoroknak sejtései azzal kapcsolatban, hogy az egyik baba kisfiú, a másik két apróságról nem tudtak biztosat mondani. Egészen eddig.

A Bors információi szerint Magdi a legutóbbi kontrollvizsgálaton végre a saját szemével is láthatta azt a csodát, ami a szíve alatt történik, a babák végre hajlandók voltak teljes valójukban megmutatni magukat a kíváncsi világnak. Az énekesnő szíve alatt immár bizonyos: két kisfiú és egy kislány cseperedik.

A családban hatalmas az öröm, Rúzsa Magdi így nyilatkozott a lapnak:

A legutóbbi vizsgálaton a Czeizel Intézetben kiderült, hogy két kisfiú és egy kislány érkezik. Nagyon boldog vagyok. Már gondolkodunk a neveken. Mindenesetre a szívem mélyén erre is vágytam. Néha már látom magam előtt őket, hogy majd milyen kis édesek lesznek.

Természetes úton fogantak

A 35 éves énekesnő ez idáig a karrierjére koncentrált, tavaly télen érezte először, hogy nagyon szeretne családot alapítani. A férjével, Simon Vilmossal most maradéktalanul boldogok lehetnek, hiszen egyszerre három gyermek érkezik. Magdi természetes úton lett terhes a három kicsivel.

Jövőre visszatér a színpadra

Rúzsa Magdi úgy tervezi, hogy jövő nyáron már színpadon áll. Erről nemrégiben így nyilatkozott az Origónak:

Leghamarabb jövő nyáron indul újra a koncertezés, most már nem merek színpadra állni. Vannak énekesnők, akik még a várandósságuk hetedik-nyolcadik hónapjában is fellépnek nagy pocakkal, de mivel esetemben hárman vannak, óvatosabbnak kell lennem. Előre készülős típus vagyok. Igyekeztem már megtervezni, hogyan tudom megoldani, hogy lesz segítségem, hiszen jövő nyáron újra elindul a koncertszezon.