Rúzsa Magdi arról mesélt, hogy az anyasággal kikerekedett az élete – írja a Best magazinra hivatkozva az Origo. Mint mondta, művészként is szeretne ebből az erőből táplálkozni. Fokozatosan tér vissza a koncertezéshez, azt mindenképp szerette volna megvárni, hogy a babái elég nagyok legyenek ahhoz, hogy biztonságban otthon tudja hagyni őket az édesapjukkal.

Úgy érzem, én jobb helyzetben vagyok, mint egy olyan anyuka, aki napi 8-9 órában dolgozik, hiszen nekem csak hétvégenként van dolgom, és csak néhány órára kell magukra hagynom a babákat. Sok fiatal anyuka szórakozni megy, ha akad egy-két szabad órája. Én koncertezni” – mondta. Azt is elárulta, hogy a férjére mindenben számíthat, amíg az egyikük dolgozik, a másik vigyáz a kicsikre.

Ha Rúzsa Magdi koncertezik, a férje vigyáz az ikrekre

Ha Rúzsa Magdi koncertezik, a férje vigyáz az ikrekre

Az énekesnő úgy érzi, nagyon sok mindenben változott azóta, hogy világra hozta hármasikreit. Türelmesebb lett és lágyabb, nőiesebb, már nem tartja magát olyan kemény nőnek, mint előtte.

„Úgy érzem, a lehető legjobb időpontban váltam édesanyává, éppen akkor, amikor lelkileg is felkészültem rá. Nem is gondolkodom azon, hogy miért is nem előbb történt mindez, mert minden úgy a legtökéletesebb, ahogy van” – mondta, és hozzátette, nem is kívánhatna többet az élettől, hiszen a munkája és a családja is boldoggá teszi.