Schobert Norbi felesége a Frizbi vendége volt a Life TV-n, ahol szívszorító részleteket árult el férje rosszullétének körülményeiről. Reggeli futásnak indult, majdnem tragédiával végződött… Miközben Réka bent a futópadon edzett, Norbi a kültéri sportolást választotta. Amennyiben Réka nincs otthon, vagy nem jön haza a szomszéd, akkor bele se merünk gondolni, hogy mi történhetett volna…

Van egy térfigyelő kamera a házunkra rögzítve, és onnan tudjuk, hogy ő 45 percet feküdt a házunk előtt. Olyan szerencsétlen helyen esett össze, van egy óriási nagy sövény a ház előtt és jönnek-mennek ott el autók, de nem látták, hogy ő ott fekszik, és mivel a beszédközpont sérült, nem tudott szólni. Végig mozgatta a bal lábát, bal kezét, nézte a pulzusát a pulzusmérőn, látszik a felvételen” – árulta el Hajdú Péternek Réka a műsor során.

Ha nincs otthon senki, vagy a szomszéd nem jön haza, nem érkezett volna időben segítség (Fotó: Life TV)

Kiderült, hogy közvetetten, de kutyájuk, az Akita Hácsi menthette meg Norbit, ugyanis amikor a szomszédjuk hazajött autóval, akkor a kutya átrohant és az érzékelő útját állta. Ennek hatására sétált Norbiék háza felé a szomszéd, aki megtalálta az egészséges életmód vállalkozóját a bejárati ajtónál, akinek a fél oldala le volt bénulva, és megszólalni se tudott.

„Magánál volt, nézett rám, teljesen értetlen arccal, és annyit láttam, hogy a jobb lába és karja lóg. Kérdeztem Norbitól, hogy mi történt, próbált, de nem tudott beszélni. Látszott a testtartásán, hogy ez valószínűleg stroke” – folytatta Réka a szomorú beszámolót.