Mintha átok ülne az Omegán, ugyanis sorra érik a sorscsapások őket, ugyanis mint ismert, Benkő László halála után Mihály Tamást is el kellett veszíteniük. Nemrég pedig az együttes gitárosa, Molnár György számolt be romló egészségéről, de panaszai ellenére továbbra is aktív a munkában.

A zenész a Blikknek árulta el, hogy egy rejtélyes kór kínozza, már járni is csak nehezen tud.

Molnár György (Fotó: YouTube)

„Szeptemberben kezdődött az én pokoljárásom, egy reggel arra ébredtem, hogy alig bírok mozogni. Nagy nehezen felkeltem, és azt gondoltam, csak múló rosszullét ez, valamiféle idegbecsípődés, átmeneti fájdalom. Tévedtem. A helyzet azóta egyre rosszabb. Már száz métert is alig bírok sétálni. A gerincem nem engedi, nem hagyja, hogy normálisan éljek. Vizsgáltak elölről, hátulról, de semmi eredmény. Most majd egy vietnámi orvoshoz megyek, akitől azt remélem, hogy visszaadja az egészségem, és megszűnik a mozgáskorlátozottságom, mert így, ilyen állapotban hogyan álljak én színpadra…”– mondta keserűen Molnár, akinek nagy álma, hogy még egyszer visszatérjen a zenekarral.

Azonban az, hogy teljesül-e az álma, és sor kerülhet-e a már a sokat emlegetett jubileumi koncertre, az egyelőre még korántsem biztos. Az azonban igen, hogy a legendás tagok nélkül már soha nem lehet olyan az Omega, mint korábban.