Szerinte Növényinek jó esélye van arra, hogy akár 100 évig is aktív életet éljen, ha követi az útmutatásokat. Már jó ideje küzd a hát- és térdfájdalmakkal Növényi Norbert, akinek panaszait megelégelte jóbarátja, Bárdosi Sándor. Ezért úgy döntött, közös ismerősükhöz, a nemrég hivatalosan is csontkováccsá lett Rippel Ferihez fordul segítségért, hogy vegye kezelésbe Norbit.

Rippel Feri, Növényi Norbert, Bárdosi Sándor

Egy picit mintha fájna (Fotó: Metropol)

„Szeretem a természetes gyógymódokat, eleve egy kicsit eltávolodtunk ezektől, jó visszatérni az „alapokhoz”. Nagyon bízom Rippel Feriben, csak rá kell nézni milyen jó bőrben van, egy 20-ast letagadhat a korából. Sajnos rólam ez nem mondható el” – mondta a Sláger TV-n látható A helyettesítők című műsorban Növényi Norbert, akit azonnal kezelésbe vett Rippel.

„A testvéremmel túlvagyunk 2-3000 fellépésen, de rájöttünk arra, hogy ahhoz, hogy a napi három előadást bírjuk, kell valami, ami tölti a testünket. Ezért biohackelést csináltunk, beleástam magam az anatómiába és egységbe hoztam a szervezetem. 30 éve foglalkozom ezzel, egyre többen kértek tőlem tanácsot és mivel nagyon szeretek adni, segíteni, ezért úgy gondoltam hitelesítem a tudásom. Most már hivatalosan is csontkovácsként dolgozom és segítek a harmonikus, egészséges test elérésében” – mondta Rippel Feri, aki azonnal rátapintott Növényi problémáira.

Rippel Feri, Növényi Norbert, Bárdosi Sándor

Minden csontot a helyére rak (Fotó: Metropol)

A háta középső részén van némi meszesedés, de a karjánál és a térdénél is van min dolgozni. Azonban mindez helyrehozható rendszeres kezeléssel, otthoni gyakorlatokkal. 3-4 év és ezek a problémák megszűnhetnek! Mindig azt mondom, hogy a cél a 100 éves életkor megélése. Ez egyáltalán nem lehetetlen, sőt! A mostani állapothoz képest fél év alatt csúcskatonát lehetne faragni akár Norbiból, akár Sanyiból, csak tenni kell érte, felállni a kanapéról és foglalkozni magunkkal, az egészségünkkel” – árulta el nagy lelkesedéssel kondíciója titkát Rippel Feri, akinek hasizmát irigykedve csodálta meg a két jómadár.

Rippel Feri, Növényi Norbert, Bárdosi Sándor

Feri még mindig kirobbanó formában van (Fotó: Metropol)