Reviczky Gábor tudja, a vakcina mellett mi segít legyőzni a vírust





Mindkét oltást megkapta, de az nem minden, jól kell „rezegtetni” magunkat, hogy a boldogság távol tartsa a betegséget – állítja a színművész.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.04.15.
alternatív

A Kossuth-díjas művész túl van már a két oltáson, de szerinte vannak, és kell is alkalmazni alternatív eszközöket a koronavírus legyőzésére. Ilyen az emberi rezgésszám emelése, ami hatékony a járvány leküzdésében.

Az elsők között volt, aki regisztrált a koronavírus elleni oltásra

A 72 éves Reviczky Gábor bár remek egészségnek örvend, de nagy dohányos, ezért pontosan tudta, hogy kemikáliák nélkül nem lesz esélye a vírus ellen. A lassan fél évszázada pályán lévő színész szerint azonban az oltás mellett lehet, sőt kell is olyan alternatív gyógymódokat alkalmazni, amelyek segítségével legyőzhető lesz az egész bolygót megfertőző koronavírus. Ilyen a rezgésszámemelés, melyet gondolatok útján lehet irányítani. Amikor Reviczkyt arról kérdezték, hogy milyen kö­rülmények között találkozott a boldogságrezgés fogalmával, a világ legtermészetesebb mód­ján azt válaszolta: amikor egy kvantumfizikáról szóló könyvet olvasott.

Reviczky a boldogság szintjén rezeg (Fotó: Bors)

– A színészet mellett mindig is foglalkoztatott a fizika, szeretem, szeretném megérteni a körülöttünk lévő világot, akár a legapróbb sejtek működésének szintjén is – mondja a Bors megkeresésére a színész. – Éppen ezért hosszú évek óta olvasok ilyen témájú könyveket, cikkeket, tanulmányokat, az abban leírtakat pedig igyekszem alkalmazni. Ilyen a boldogságrezgés té­mája is. A koronavírustól nagyon sokan félnek. A félelem szintje mérhető, 5 hertzen rezeg, a boldogság pedig 250 hertzen. A koronavírus sejtjei azonban már 20 hertzen elpusztulnak. Ez azt jelenti, hogy ha az embereknek sikerülne pozitív irányban befolyásolniuk a hangulatukat, sokkal kisebb eséllyel telepednének meg a szervezetükben a vírusok, mint most. Vidám zenéket kell hallgatni, kedves filmeket, kabarét nézni, és máris jobb lenne a helyzet.

Reviczky Gábor nem a levegőbe beszél, otthon, saját magát is aláveti a boldogságrezgés-terápiának.

– Olyan videókat nézek otthon, melyek vizuálisan és hangilag is emelik a rezgés­szintemet – mondja a művész, majd így folytatja: – Emellett a munkám is boldogsággal tölt el, vagyis magasabb rezgésszinten tart. Szerencsés vagyok, mert a pandémia alatt is megtaláltak a feladatok, sokat szinkronizálok, narrálok, készül az Erdei utakon című műsorom újabb része, interjúkat adok, fotózáson veszek részt... Hi­szek abban, hogy ha képesek vagyunk a legapróbb dolgoknak is örülni, az hozzájárul az egészségünk támogatásához.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás