RETRO RÁDIÓ

„Rettenetes fájdalmaim voltak„ - árulta el Palácsik Lilla a szülésről





Palácsik Lilla őszintén beszél a szülőszobán töltött időről és arról, hogy milyen fájdalmakon esett át.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.18.
szülőszoba

Mint arról korábban a Metropol is beszámolt, hatalmas az öröm Palácsik Lilláéknál, miután október 6-án megszületett első gyermekük.

„Noah természetes úton jött a világra. Amikor megszületett, nagyon megnyugtató érzés volt a rengeteg sok szenvedés után, amit átéltem. Azt hiszem, négy és fél órát vajúdtam” – kezdte a lapnak Lilla.

A fiatal anyuka szeptember 30-ára volt kiírva, de a kis csöppség nagyon jól el volt anyukája pocakjában. Az orvosok végül úgy döntöttek, hogy nem várnak tovább, és mesterségesen beindítják a szülést.

„Október 5-én este befektettek a kórházba. Feltettek egy ballonos katétert, ami megindította a fájásokat, de ezek enyhék voltak még. Másnap reggel öt órakor burkot repesztettek, Tamás hat órára jött, hétkor már javában vajúdtam, és néhány órával később, pontosan 11 óra 10 perckor megszületett a kisfiunk. A szülés alatt szerencsére minden rendben volt, rettenetes fájdalmaim voltak, de komplikációmentesen zajlott le. Aztán amikor a mellkasomra rakták és megölelhettem Noah-t, kicsit minden fájdalom megszűnt, és olyan boldogságot éreztem, mint soha korábban” - mesélte a fiatal anyuka.

Tamás hősiesen helyt állt a szülőszobán, végig Lilla mellett volt és fogta a kezét.

„Tamás velem együtt szenvedett, de nagy élményként élte meg ő is” – fogalmazott Lilla. „Bevallom, kezdetben féltem az egésztől, hogy mi lesz a szülőszobán, bírni fogom-e, de azt kell mondjam: imádtam” tette hozzá Tamás.

A boldog szülők és a kis Noah, három nap után haza is mehettek a kórházból. Minden idejüket a kicsivel töltik, kevés idejük marad a pihenésre.

„Szerencsére van tejem, tudom szoptatni. Három óránként eszik, utána, amikor pihen, akkor én is megpróbálok, de alig van időm aludni. Nem szokott hozzá a szervezetem, szerintem ehhez nem is lehet” – mondta nevetve Lilla. „De egyébként nyugodt baba, alig sír. Tamás pedig már most kiváló apuka, mindenben segít, az ő feladata például a fürdetés.”





Ezeket olvastad már?
Mindenki Curtisre irigykedik: nem akárkivel sikerült közös képet csinálnia

Mindenki Curtisre irigykedik: nem akárkivel sikerült közös képet csinálnia

Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás