Szerda este a világhírű zenekar, a Red Hot Chili Peppers koncertezett Budapesten, a Puskás Ferenc Stadionban. A banda tagjai kedd este már a fővárosban tartózkodtak, ennek apropóján ki is próbálták a budapesti bulinegyedet. Mindeközben a banda szállása előtt özönleni kezdtek a rajongók, mindhiába. Mert a zenészek akarva-akaratlanul is, de kicselezték a saját rajongótáborukat és elmentek a körútra, ahol nyugodtan tudtak beszélgetni, iszogatni, mert a kutya nem ismerte fel őket.

A Red Hot Chili Peppers a Four Seasonsben szállt meg

A hotel előtt volt olyan, aki 4 órát is ott állt, hogy láthassa kedvenc zenekarának tagjait. A bandatagok éjszaka hagyták el a szállásukat, mint utóbb kiderült azért, hogy kicsit kikapcsolódjanak a koncert előtt.

A Red Hot Chili Peppers tagjai a körúton italoztak /Fotó: Starfinder01 TikTok

Inkognitó ide vagy oda, a banda így is lebukott

Egy szemfüles magyar TikTokker kiszúrta a hírességeket, aki készített is egy izgalmas videót arról, hogy a zenekarból páran az Erzsébet körúti pubok egyikében kezdtek el iszogatni. Szerencséjükre kevesen ismerték fel őket, így a világsztárok civil emberként élvezhették Budapest vendéglátóhelyeit.

A TikTokker találkozását és videóját a zenekar éjszakai mozgásáról itt tudjátok megtekinteni:

 

@starfinder01 Hogy lehet ekkora szerencsém? És mindezt live közben!!! Hatalmas! #redhotchilipeppers #starfinderchallenge #nekedbe#pusztuljonaforyouba #fy#fyp#starfinder#music#celebrity ♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz