Rácz-Gyuricza Dóra egy Instagram-bejegyzésben vallott korábbi rossz szokásáról, hogy régebben volt olyan, amikor még dohányzott. Ám június 3-án megszületett első gyermeke, Kamilla, aki teljesen megváltoztatta az életét.

Dóri most már anyukaként írt arról, hogy korábban ő sem volt tökéletes, és olykor neki is hiányoznak korábbi életének bizonyos momentumai. Rajongóinak bevallotta, hogy miközben a változás szemmel látható, egyszerre érzi magát ugyanannak az embernek, és mégis egy teljesen másiknak. Azonban amire már semmiképpen se vágyik, az a dohányzás.

Vannak dolgok, amik hiányoznak a múltból, mert már nincsenek, de ha most lennének, biztos nem csinálnám őket. Például rágyújtani… már négy éve nem gyújtottam rá, de mikor nézem a filmekben, ahogy a színészek nagyokat nyögnek, annyira jólesik nekik… pedig tudom, hogy most már tutira elhánynám magam tőle” – folytatta az édesanya.

A kommentelők közül sokan egyetértettek Rácz-Gyuricza Dórával, sőt volt olyan is, aki megemlítette, hogy bár már évek óta nem dohányzik, mégis amikor filmekben vagy sorozatokban látja, hogy valaki rágyújt, az máig ki tudja zökkenteni a leszokás után is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rácz-Gyuricza Dóra (@gydorejj) által megosztott bejegyzés