Presser Gábor szerzői estként aposztrofálja ezt a rendhagyó koncertet, melynek címe: Dalok régről és nemrégről.

S habár e cím alatt számtalan koncertet adott már, garantálható, hogy kétszer ugyanarra a koncertre nem tud beülni a kedves koncertlátogató. Erre nem csak a hatalmas életmű – Omega, LGT, számtalan másoknak írt lemez, színházi darab – hanem „Pici bácsi” közönség iránti alázata, hihetetlen kreativitása, rögtönzőképessége és bölcs, sztoikus humora a garancia.

Szeretek filmzenét, színházi kísérőzenét, balettet írni… de a dalírástól sehogy sem lehet engem eltéríteni, a végén mindig oda lyukadok ki. Zeneszerző vagyok, aki néha elénekli a dalait.

A zeneszerző hosszú pályafutásának majd minden fejezetéből idéz majd, de nem csak a dalokat játssza, hanem kis történeteket is mesél hozzá.

Fotó: Showtime Budapest Kft.

Mivel Presser Gábor eredetileg a Kongresszusi Központba, 2020. májusára hirdetett, és 2022. március 12-én és 13-án megvalósuló “Dalok régről és nemrégről” című koncertjei már telt házasak, ezért a szervezők megnyitják a Főpróbát is a közönség számára!

A „Nyilvános főpróba – zárt körben” különleges esemény 2022. március 12-én, szombaton 15:30-kor lesz a Budapest Kongresszusi Központban.

Jegyek kaphatók az Eventim hálózatában és országszerte az Eventim jegyirodáiban: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/presser-gabor-dalok-regrol-es-nemregrol-budapest-kongresszusi-koezpont-1261131/performance.html