A most 43 éves nő 22 éves korában nyerte el azt a megtiszteltetést, hogy Playboy-lánnyá válasszák. Ekkor beköltözött a híres Playboy Mansionbe. Katie akkor még Jordan néven szerepelt a népszerű újság hasábjain. Hugh Hefner 4 éve, szeptember 27-én hunyta le örökre a szemét természetes halált halva, 91 évesen. 4 évvel a halála után az évforduló alkalmából a nő a Daily Starsnak nyilatkozott a tapasztalatairól.

Katie sosem feküdt le Hefnerrel

A modell állítása szerint, bár módjában állt volna, sőt felajánlották a számára, mégsem feküdt le soha a sajtómágnással.

Azonban azt nyilatkozta: „Ő egy nagyon kedves úriember, de nem akartam szexelni vele. Azonban elmentem a híres barlangba és megjelöltem a területemet.

Nem múlt el kaland nélkül a 6 hét

Bár a villa urával nem került testi kontaktusba, arra nyitott volt, hogy a házban közel kerüljön néhány kolléganőjéhez.

„Volt olyan idő, amikor egy nővel közelebbi viszonyba kerültem bent. De csak akkor, amikor részegek voltunk és megkívántuk egymást. Józanul soha. Tudod ez olyan, hogy együtt vagy egy szobában más nyuszikkal és jól érzed magad a Playboy Mansionben” – idézte a lap Katie-t. Állítása szerint néha édes hármasban is részt vett a szoba társaival, de ez már nagyon régen volt.

Csinos modell-lányok egy minden vágyat kielégítő villában, néha egymásnak estek (Fotó: shutterstock)

A szeme láttára szeretkezett néha Hefner más lányokkal

Bár ő maga nem akart részt venni benne, néha akaratlanul is szemtanúja volt annak, hogy Hugh Hefner hölgyekkel bújik ágyba.

Néha láttam, hogy fiatalabb lányokkal csinálja, néha meg csak játszottak egymással különböző szexuális játékot, olyan ez mint egy porszívó, berántja az embereket„ – árulta el a nő.